Samsunspor, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Samsunspor, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Samsunspor, Başkan Yılmaz\'ı Ziyaret Etti

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, kulübün kuruluşunun 50. yılı sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

30.06.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, kulübün kuruluşunun 50. yılı sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarete Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu'nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve takım kaptanı Musa Aydın da katıldı.

Final maçının ardından yapılan çalışmalar hakkında Başkan Yılmaz'a bilgi veren Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, "Herkes artık bu kulübe yardım etmekten yoruldu. Onun da bilinci içerisindeyiz. 'Bırakalım mı, devam edelim mi' düşüncesi ile olduğumuzda hem Samsunsporluluğumuz hem de Samsunluluğumuz ön plana çıktı. Ne kadar mücadele etmemiz gerekiyorsa olsun, yine elimizi taşın altına koyalım, Samsunspor'u iyi bir yere getirmek için bir karar aldık. Arkadaşlarla birlikte oluşturulacak kaynaklar konusunda ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Elimizdeki imkanları sonuna kadar zorluyoruz. Takımımız dün buradaki yerli oyuncularla birlikte çalışmalara başladı. Cumartesi günü kampa gideceğiz. Kampa gidene kadar da imkanlarımızı oluşturabilirsek transfer yapmak istediğimiz arkadaşları takıma kazandırmak istiyoruz. Sezon başı kamplar takımlar için çok önemli. Kampımızı da Kartepe'de yapacağız" dedi.

ŞEHİR SAMSUNSPOR YÖNETİMİNE GÜVENİYOR

Samsunspor yönetimine güvendiklerini dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Aldığınız kararlar doğru. Bu şehir size güveniyor. Bu şehir olabilecek imkanlarını size sağlarken 'bunlar doğru yerlerde kullanılıyor mu, kullanılmıyor mu' diye sorgulamaksınız size bu imkanları sunuyor. Şehirde Samsunspor yönetimine yönelik böyle bir güven ve kredi veren bir şehir psikolojisi oluştu. Kulüp yönetimi isabetli transferler yaparlar, isabetli hocalar alırlar, isabetli bir harcama disiplini içersindedir. Bunların olduğu yerde yanlış iş olmaz diyen bir psikolojiyi tesis etmek çok kolay değil. O bakımdan siz böyle bir şey tesis ettiniz. Bu yönetim bu avantajını bana göre mevcut olan bütün dezavantajları yenmek için kullanabilir ve kullanmalısınız. Genel avantajlarla birlikte bu işi halletmeliyiz. Bütün bunlardan elde edilen deneyimlerle bu sene bu iş hallolacak. Geçen sene biz nasıl sizin yanınızdaysak, aynı şekilde bu sene de yanınızda olacağız. Süper Lig'e bir çıksak birçok problemi geride bırakacağız" diye konuştu.

SAMSUNSPOR'UN YENİ HOCASI BÜYÜK ÖLÇÜDE GİRAY BULAK

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından Tutu'ya teknik direktör konusunda bir karar verip vermediklerini sorduğunda Tutu, "Hoca kararına bu akşam karar vereceğiz. Ama önde giden isimlerden bir tanesi Giray Bulak" diye cevap verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement