Samsunspor'da "1 Puan" Sevinci - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da "1 Puan" Sevinci

Samsunspor Kulüp Başkanı Kar: "İyi bir takımdan 1 puan almak sevindiricidir"

29.09.2014 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkanı Emin Kar, Kayserispor'la berabere kalmalarına ilişkin, "İyi bir takımdan 1 puan almak sevindiricidir" dedi.

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Kayserispor karşısında 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatarak, rakiplerinin kaliteli bir kadroya sahip olduğunu söyledi.

İyi bir takımdan 1 puan almanın sevindirici olduğunu anlatan Kar, "Maçı onlar da kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik ama bana göre maçın hakkı beraberlikti. Nitekim de öyle oldu. Yavaş yavaş takımımız oturmaya başladı. Takım içinde bazı sıkıntılarımız var onları da çözmeye çalışıyoruz. İyi takım olma yolunda ilerliyoruz" diye konuştu.

Kar, Adanaspor maçıyla iyi bir çıkış yakalayacaklarına inandığını vurgulayarak. şunları kaydetti:

"Adanaspor maçını Kurban Bayramı'nın 2'nci günü kendi sahamızda oynayacağız. Taraftarlarımıza çiftte bayram sevinci yaşatmayı arzuluyoruz. Zaten iç sahada oynayacağımız tüm maçları kazanmak istiyoruz. Yeni bir takım, yeni bir teknik direktör, yeni bir sistem. Tabi ki takımın oturması biraz zaman alıyor. Daha iyiye doğru gidiyoruz. Sakat oyuncularımızın dönmesiyle birlikte güçlü bir kadroya sahip olacağız."

Biraz daha zamana ihtiyaçlarının  olduğunu belirten Kar, özellikle 7'nci haftadan sonra takımın tam anlamıyla sisteme alışmış hale geleceğini anlattı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor'da '1 Puan' Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement