Samsunspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da 3 Puan Sevinci

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "Bucaspor galibiyetiyle zirveye 2 puan daha yaklaştık"

16.03.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumsulu Nihat Soğuk, "Bucaspor galibiyetiyle zirveye 2 puan daha yaklaştık" dedi.

Soğuk, AA muhabirine, takımın ligde 13 haftadır yenilgi yüzü görmemesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Bucaspor maçının çok zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirten Soğuk, "Nitekim de öyle oldu ancak biz üst sıralarda kalmak adına Bucaspor'u mutlaka yenmek zorundaydık ve oyuncularımız bunu başardı. Fakat futbol açısından baktığımızda sezonun en kötü oynadığımız maçlarından biriydi. Bucaspor galibiyetiyle zirveye 2 puan daha yaklaşmış olduk" diye konuştu.

Oyuncuları galibiyetten ötürü kutlayan Soğuk, "Ekonomik zorluklar çekiyoruz. Futbolcularımızın hem peşinatları hem de primleri noktasında alacakları var. Şehrin önde gelenlerinin artık takıma sahip çıkması gerekiyor. Özellikle taraftarlarımız tribünleri doldurarak bize inanılmaz sahip çıkıyor ancak şehrin önde gelenlerinin de bu süreçte taşın altına elini sokması lazım. Bize bugüne kadar eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç büyük destek çıktı. Halen destek olmaya devam ediyor. Kendisine verdiği bu destekten ötürü teşekkür ediyorum. Yine AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın da takımın ekonomik olarak bugünlere gelmesinde katkısı var. Onların destekleriyle takımımız Süper Lig yolunda ilerliyor" şeklinde konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement