Samsunspor'da 6 Puan Silinme Tehlikesi - Son Dakika
Güncel

Samsunspor'da 6 Puan Silinme Tehlikesi

Samsunspor\'da 6 Puan Silinme Tehlikesi

2017 futbol sezonunda 6 puandan daha fazla puanımızın silinmesi gündemde" dedi.

24.05.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 futbol sezonunda 6 puandan daha fazla puanımızın silinmesi gündemde" dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nde divan kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyenh Sadi Subaşı, önlerinde zor bir tablo olduğunu, bununla ilgili olarak yönetimin açıklama yapacağını belirtti. Kulübe son 10 yılda 160 oyuncu alındığını vurgulayan Sadi Subaşı, "Böyle bir kulübün ayakta kalması ve yaşamasının şansının olacağını zannetmiyorum" diye konuştu.

"55 MİLYON TL'Yİ AŞAN BORÇ VAR"

Samsun spor'un ekonomik sorunlarının sebeplerini de açıklayan Sadi Subaşı, son dönemlerde Samsunspor'un spor dışında bir kadro tarafından yönetildiğini hatırlatırken de şunları söyledi:

"Bu süreçte yönetimsel ve teknik hatalar sonunda Samsunspor, bugün 55 milyon TL'yi aşan bir borçla son derece zor döneme girmiştir. Samsunspor'da en büyük yanlış transfer hataları ve denetleme kurulunun yanlışlarıdır. Kongrelerde yönetimler ibra edilmeseydi, bu kadar yanlışlıkların olmayacaktı. Futbolcu Aminu Umar ile ilgili olarak o dönemki yönetimin tamamını disiplin kuruluna sevkettik."

Divan kurulu olarak başkanlarla görüşmeler yaptıklarını dile getiren Sadi Subaşı, "Kulüpten 15 milyon TL'nin üzeri alacağı olan Kazım Yılmaz var. Kazım Yılmaz'la görüştük. Alacağının dövize bağlı olmasının yanlış olduğunu bahsetmemize rağmen teklifimizi reddetti" dedi.

Samsunspor'un 3 puanı, futbolcu alacağından dolayı bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu tarafından silinmişti.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor'da 6 Puan Silinme Tehlikesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement