Samsunspor'da, Alanyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Yerel

Samsunspor'da, Alanyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Samsunspor\'da, Alanyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Her maça üç puan hedefiyle çıkıyoruz"

09.09.2014 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, teknik direktör Erhan Altın, ligde her maça 3 puan hedefiyle çıktıklarını söyledi.

Sezon öncesinde Alanyaspor ile 2 hazırlık karşılaşması oynadıklarını belirten Altın, "Hazırlık maçının birini biz, birini onlar kazandı. İki takım da eşit güçte ancak bizim Süper Lig hedefimiz doğrultusunda kazanmamız gerekiyor. Özellikle de ligin 5 haftası bizim açımızdan çok önemli. 5 haftada kazandığımız her puan bizim artı hanemize yazılacak. Takımızda sistem oturduktan sonra hedeflerimiz doğrultusunda daha iyi maçlar ortaya çıkaracağımıza inanıyorum. Her maça üç puan hedefiyle çıkıyoruz" diye konuştu.

Samsunspor, Alanyaspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde başladı.

Teknik direktör Erhan Altın yönetimindeki idmana, kırmızı-beyazlı futbolcular aerobik hareketleriyle başladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden gelen bayan aerobik hocası eşliğinde yaklaşık 1 saat çalışan futbolcular, daha sonra ayak tenisi oynadı.

Hafif sakatlıkları bulunan Canberk Aydın ve Recep Niyaz, takımdan ayrı, minik futbolcularla bileklerini güçlendirmek için çift kale maç oynadı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor'da, Alanyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement