Samsunspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Samsunspor'da Galibiyet Sevinci

Kulüp Sportif Direktörü Zeren: "Albimo Alanyaspor karşısında iç sahada uzun zamandır hasret kaldığımız bir galibiyet aldık"

10.02.2015 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, ligde sahalarında 142 gün sonra galip geldiklerini hatırlatarak, "Albimo Alanyaspor karşısında iç sahada uzun zamandır hasret kaldığımız bir galibiyet aldık" dedi.

Zeren, AA muhabirine, Samsunspor'un ligin ilk yarısında Boluspor karşısında alınan 3-2'lik galibiyet sonrasında ligde iç sahada maç kazanamadığını ifade etti.

Albimo Alanyaspor'un karşısına "iç saha fobisini yenmek" adına çıktıklarını ve 142 gün sonra bunu başardıklarını vurgulayan Zeren, "İç sahada uzun zamandır hasret kaldığımız bir galibiyet aldık. Zor bir virajı iyi döndük. Deplasmanda alınan Denizlispor ve Giresunspor galibiyetlerinin anlam kazanması adına mutlaka Albimo Alanyaspor maçını kazanmamız gerekiyordu. Bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarttık ve bu bize moral verdi" diye konuştu.

Oyuncuların sahada 90 dakika ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini dile getiren Zeren, şunları kaydetti:

"Bu maçta özellikle yeni transferlerimiz Eren Tozlu ve Galin Ivanov'u yakından takip etme şansını yakaladık. Belki 20 veya 25 dakika oynadılar ama son derece isabetli transfer olduklarını ispatladılar. Bu oyuncuların da takıma katılmasıyla takımımız güç kazandı. Özellikle hedeflerimiz adına önemli oyuncular olduklarını gösterdiler. Samsunspor, bu galibiyetle ligde ilk 6 içinde olacağını göstermiş oldu."

Öte yandan Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına ara vermeden Nuri Asan Tesislerinde başladı.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılarda, Albimo Alanyaspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenileme antrenmanı yaparken diğer oyuncular kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement