Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Hedef 3 Puan

Samsunspor\'da Hedef 3 Puan

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Pozitif futbolumuzu neticeye yansıtmaya başladık.

05.02.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Pozitif futbolumuzu neticeye yansıtmaya başladık. Performansımızı sağlıklı bir şekilde sahaya yansıtıp, Alanyaspor karşılaşmasından 3 puanı alacağız" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 9 Şubat Pazartesi günü evinde ağırlayacağı Albimo Alanyaspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Erhan Altın gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyen oyuncular yenilenme, diğer futbolcular ise taktik çalışması yaptı.

Albimo Alanyaspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, hedeflerinin 3 puan olduğunu ve pozitif futbolu alınan neticelere yansıtmaya devam ettiklerini söyledi.

Altın, iyi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayarak, "Pozitif futbolumuzu neticeye yansıtmaya başladık. Yeni transferlerimizle takımımıza gelen futbolcuların katkısı ve takımımızla kaynaşması son derece uyumlu oldu. Ligimizde kolay maç yok. Biz iyi ve performanslı bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı Alanyaspor maçı ve önümüzdeki maçlarda da sürdürmeyi planlıyoruz. Performansımızı sağlıklı şekilde sahaya yansıtıp Alanyaspor karşılaşmasından 3 puanı alacağız" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement