Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Hedef 3 Puan

Samsunspor\'da Hedef 3 Puan

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

12.05.2015 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Erhan Altın yönetiminde yapılan antrenman düz koşuyla başladı, istasyon çalışmasıyla devam etti. Oyuncuların bir hayli neşeli oldukları gözlenirken, hafif sakatlığı bulunan Ofoedu ise salonda çalıştı.

"BU YOLA BİZ BAŞ KOYDUK"

Hedeflerinin deplasmandan 3 puanla dönmek olduğunu belirten Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Önemli bir maçımızı da geride bıraktık. İkinci yarı iyi bir dönüş ile birlikte en azından bu haftayı sağlıklı ve önümüzdeki maça rahat çıkmak adına kazandığımız için mutluyum. Önümüzde Altınordu maçı var. Şu anda dersimiz Altınordu. İyi bir takımla oynayacağız. Play-off'u hedefleyen bir takımla oynayacağız. Hedefimiz 3 puan. Orada 3 puanı alıp işi garantilemek istiyoruz. Daha sonra içeride de oynayacağımız maçla Play-off'u bitirmek istiyoruz. Bu yola biz baş koyduk. Emin adımlarla, huzurlu ve mutlu bir şekilde çabalayarak, kontrollü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. İnşallah bu sonu hep birlikte süper ligde yaşayacağız" dedi.

"DEPLASMANLARDA SIKINTI YAŞAMIYORUZ"

Takımın deplasmanlarda sıkıntı yaşamadıklarını ifade eden Altın, "Şu ana kadar hiçbir deplasmanda sıkıntı yaşamadım. Benim yaşadığım sıkıntı içeride oluyor. O da futbolcularımın maçı kazanma adına duygularıyla saha içerisinde davrandıkları için bazı sıkıntılara düşüyoruz. Dışarıda biz kolay kolay maç kaybetmiyoruz. Oyun disiplininden kopmadan, oyun felsefemize aynı doğrultuda devam edeceğiz. İnşallah deplasmandan 3 puanı alıp buraya geleceğiz. Eğer emin adımlarla biz bu yola baş koyduysak, bu baş koymanın da bir sebebi var. Çalışıyoruz, istek ve arzumuz budur. Zaman zaman sahada isteklerimiz sahada yansımıyor. Çok büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Hata yapmamak adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Biz taraftarımıza söz verdik. Taraftarımızı mutlu etmek, onlara bu heyecanı, coşkuyu yaşatmak adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Buna inandık, inanmasaydık bu takım şu anda burada olmazdı" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement