Samsunspor'da İç Transfer Görüşmeleri - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da İç Transfer Görüşmeleri

Samsunspor\'da İç Transfer Görüşmeleri

Samsunspor iç transfer görüşmelerini sürdürüyor.

03.07.2014 17:39  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun spor iç transfer görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce Umar ve Eldim Adiloviç'in parasını ödeyip kulüpte kalmasını sağlayan kırmızı-beyazlı kulüp, Taha Yalçıner ile de bugün menajeri aracılığıyla yeni sözleşme imzaladı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, iç transferde bugüne kadar sadece Musa Sinan'ın Sivasspor'a verildiğini belirterek, "Spor kamuoyunda oyuncularımızla ilgili herkes bir şeyler yazıyor, çiziyor. Ancak bunların birçoğu gerçeği yansıtmamaktadır. Bu zamana kadar sadece Musa Sinan Sivasspor'a sattık. 'Musa Sinan'a Süper Lig'e giderse yardımcı olacağız' diye söz vermiştik. Taliplisi cıktı ve bu yüzden transferi gerçekleşti. Eğer PTT 1. Lig'de kalsaydı, sadece bizim takımımızda oynayacaktı. Bunun dışında, haklı olarak kendilerini garantiye almak için bazı oyuncularımız federasyona başvurmuştu. Umar ve Eldin Adiloviç'in parasını daha önceden yatırdık, bunlarda sorun yok" dedi.

"PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR İÇ TRANSFERİ BİTİRECEĞİZ"

Taha Yalçıner'e hafta başı bir ödeme yaptıklarını belirten Emin Kar, "Bugün menajeri geldi ve bir yıl daha eklenip yeni sözleşme imzaladık. Takımdan şu ana kadar giden Musa Sinan, Arif ve Erdem. Pazartesi gününe kadar iç transferi bitireceğiz. Arif konusunda biz gerekin yaptık. Arif tercihini Antalyaspor'dan yana kullandı. Hayırlı olsun. Cemil'in sözleşmesi bitmişti. Yani kulüple bir bağlantısı yok. Ama biz yinede görüşme halindeyiz. Dış transferde de görüşmelerimiz sürüyor. Bir gelişme olduğunda bunu spor kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.

"AÇIKLAMALARI SADECE BAŞKAN OLARAK BEN YAPACAĞIM"

Bilgi kirliliğini önlemek için bazı kararlar aldıklarını ifade eden Emin Kar şöyle konuştu: "Bundan böyle kulüple ilgili açıklamaları sadece başkan olarak ben yapacağım. Bunun dışında kimse açıklama yapmayacak. Bu yönetim kurulumuzun kararıdır. Gerek duyulduğunda ise açıklamalar resmi sitemizden yapılacaktır. Bu konuda basın mensubu arkadaşlarımızın bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz. Takımımız 8 Temmuz günü Samsun'da toplanacak ve Nuri Asan Tesislerimizde Teknik Direktörümüz Erhan Altın nezaretinde çalışmalarına başlayacak. 14 Temmuz günü ise yeni sezon kampını Erzurum'da gerçekleştireceğiz." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da İç Transfer Görüşmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement