Samsunspor'da İki İmza Birden - Son Dakika
Güncel

Samsunspor'da İki İmza Birden

Samsunspor\'da İki İmza Birden

Samsunspor yönetimi, Mersin İdman Yurdundan Eren Tozlu ve Azerbaycan'ın Khazar Lankaran takımının Bulgar oyuncusu Galin Ivanov'u renklerine bağladı.

02.02.2015 21:56  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor yönetimi, transferin son gününde Mersin İdman Yurdu'ndan Eren Tozlu ve Azerbaycan'ın Khazar Lankaran takımının Bulgar oyuncusu Galin Ivanov'u renklerine bağladı.

PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor, ara transfer döneminin bitimine sayılı dakikalar kala 2 imza birden attırdı. Kırmızı-beyazlılar, Mersin İdman Yurdu'ndan golcü futbolcu Eren Tozlu ve Khazar Lankaran takımından orta saha oyuncusu Galin Ivanov'u renklerine bağladı. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Samsunspor Sportif Direktörü Çoşkun Zeren, "Takımımızı güçlendirme adına yürütülen çalışmalar sonrasında 2 yeni ismi daha kadromuza kattık ve transferi noktaladık. Daha önce Sefa Aksoy, Chikeluba Ofoedu ve Sezer Özmen'i renklerimize bağlamıştık. Teknik Direktörümüz Erhan Altın'ın raporu doğrultusunda forvet ve orta saha mevkilerine oyuncu arıyorduk. Mersin İdman Yurdu'ndan Eren Tozlu ile sezon sonuna kadar, opsiyonu bizde olmak kaydıyla anlaşmaya vardık. Ardından, bir süredir görüştüğümüz Azerbaycan'ın Khazar Lankaran takımında forma giyen Bulgar futbolcu Galin Ivanov'u Samsun'a davet ettik. Bu futbolcuyla da anlaştık ve 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Takımımız takviyelerle daha güçlü hale geldi. Bundan sonra Süper Lig hedefimiz doğrultusunda futbolcularımız, teknik yönetimimiz ve yönetim kurulu birlik içinde çalışacağız. Umarım hedefimize ulaşırız" dedi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor'da İki İmza Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement