Samsunspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Transfer Çalışmaları

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, öncelikle iç transferi bitirmeyi, ardından kadroya takviye yapmayı planlıyor.

28.06.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulüp Başkanı Emin Kar yaptığı açıklamada, ekonomik sıkıntılarının devam ettiğini belirterek, "Önceliğimiz, iç transferi bitirmek. Taha Yalçıner ve Arif Şahin, alacaklarını almak için TFF'ye başvurdu. Bu futbolcular bizim için çok değerli ve takımda tutmak istiyoruz. Pazartesi günü bu oyunculara olan borçlarımızı ödeyeceğiz. Geçen yılki takımın iskeletini bozmak istemiyoruz" diye konuştu.

Boşnak futbolcu Adiloviç'in de geçen yıldan kalan 70 bin avro alacağı bulunduğunu hatırlatan Kar, "Adiloviç de bizim gol yollarında önemli bir oyuncumuz. Arif ve Taha gibi onu da takımda tutmaya çalışıyoruz. Tüm alacaklarını istiyor, biz de ona olan borcumuzu ödemeye çalışıyoruz" dedi.

Kar, bu 3 oyuncunun Samsunspor'da kalmak istediğini söyledi.

Musa Sinan Yılmazer ve Ekigho'nun takımdan ayrıldığını anımsatan Kar, "Teknik direktörümüz Erhan Altın'ın raporu doğrultusunda iç transferi bitirdikten sonra öncelikle bu oyuncuların bölgelerine transfer yapacağız. Ayrıca orta saha ve defansa da birer oyuncu almayı planlıyoruz. Bir yandan da istediğimiz kaliteli oyuncuları almak için kaynak arayışını sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Samsunspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement