Samsunspor'dan Teşekkür - Son Dakika
Spor

Samsunspor'dan Teşekkür

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da yönetim kurulu, Altınordu maçına taraftarların gidişine destek olan belediyelere tesekkür etti.

19.05.2015 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da yönetim kurulu, Altınordu maçına taraftarların gidişine destek olan belediyelere tesekkür etti.

Samsunspor'dan yapılan açıklamada, "Hepimizin ortak paydası Samsunsporumuzun hedefe kilitlendiği süreç içerisinde Altınordu müsabakasına o muhteşem taraftarımızın gitmesine verdikleri destekle vesile olan başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere Bafra, Kavak, Atakum, İlkadım, Canik, Tekkeköy, Çarşamba ve Terme ilçeleri Belediye Başkanlarına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz" denildi.

Açıklamada taraftara da seslenen Samsunspor Yönetimi, "Her zaman olduğu gibi Samsunsporumuzun cefakar, vefakar sevdalıları taraftarımız büyük bir coşku ve heyecanla onca yolu kat edip takımımızı yalnız bırakmadınız. Tüm Türkiye'ye heyecan veren koreografinizle Atatürk Stadyumu'nda yine fark oluşturdu. 90 dakika boyunca destek verdiniz. Sizden aldığımız bu güçle özlenen hedefe ulaşacağımızdan emin olunuz. Son Denizlispor müsabakasında bitmek bilmeyen enerjinizin sinerjiye dönüşerek alacağımız güçle özlenen, hak ettiğimiz yerde olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'dan Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ts: Nerede Havza nın zibidi Belediye başkanı 0 0 Yanıtla

Advertisement