Samsunspor - Elazığspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Samsunspor - Elazığspor Maçının Ardından

Samsunspor - Elazığspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 7. haftasında Samsunspor kendi sahasında Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı.

26.10.2014 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 7. haftasında Samsunspor kendi sahasında Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından her iki teknik adam ve futbolcular maçı değerlendirdi.

Taraftarın istifa seslerine cevap veren Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Futbol adına bizim kaderimiz herhalde. İlk 10 dakikayı atlatamadık. O golü yedikten sonra çocuklarım maçı kazanma adına her şeyi sahaya yansıttılar. Futbol adına iyi işler yapıyoruz. Benim çok iyi bir futbol takımım var. Maçı kazanabilirdik, girdiğimiz pozisyonlar var. Bu beraberlikler veya mağlubiyetler bizi pes ettirmez. Biz aslanlar gibi futbolcu topluluğumla yolumuza devam ediyoruz. Bu saatten sonra da devam edeceğiz. Ben taraftarıma inanıyorum. Taraftar istifamı isteyebilir. Ama onu içten ve yürekten istemiyordur. Biz taraftarımız ile birlikte gereken her şeyi yapacağız. Bazı çatlak sesler çıkabilir ama biz yolumuza devam edeceğiz. Ben ve ekip maça beraberlik veya mağlubiyet için çıkmıyoruz. Maçlara 3 puan için çıkıyoruz. Bunu çok istiyoruz ve arzuluyoruz ama bir türlü olmuyor. Futbol adına sahaya her şeyi yansıtıyoruz ama bir türlü neticeye gidemiyoruz. İnşallah çözeceğiz bunu. Yola devam, yılmak yok. Gemiyi yarı yolda bırakmak yok" dedi.

YALÇINER: "ÇOĞU MAÇA MAĞLUP GİBİ BAŞLIYORUZ"

Üzerlerinde büyük bir şansızlık olduğunu ifade eden Samsunsporlu oyuncu Taha Yalçıner, "Bu sene bir şansızlığımız var. Çoğu maça mağlup gibi başlıyoruz. Erken gol yiyoruz. Bunun bir türlü önlemini alamadık. Bu maçta da acemice gol yedik. Sonradan oyunun kontrolün elimize aldık. Beraberliği bulduk, öne geçebileceğimiz pozisyonlara girdik. Bir türlü galibiyet golünü bulamıyoruz. Buraya gelen taraftarımızı üzdüğümüz için çok üzgünüz. İnşallah hak ettiğimiz yerlere geleceğiz. En yakın zamanda toparlanıp, üst sıralara doğru tırmanacağız" diye konuştu.

İyi bir takım olduklarını ve iyi oynadıklarını belirten Samsunsporlu oyuncu Recep Niyaz, "Maçın sonuna doğru istifa sesleri hiç hoş değil. Bu sene ciddi anlamda çok zor süreçten geçiyoruz. Bu kadar keyif verirken, taraftarın anlamsızca istifa sesleri hiç hoş değil. Bu beraberlik biraz uzadı. Biz de galibiyet serisine başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Devamlı oynayan bazı oyuncularından memnun olmadığının altını çizen Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "İki periyotlu maç oldu. Özellikle ilk yarının ilk 15 dakikası 2-0, 3-0'ı çok rahat yakalayabileceğimiz bir maçtı. Ondan sonra skoru korumanın telaşı ile önde top tutamamak, bunların da etkisiyle Samsunspor yüklendi. İkinci yarıda da Samsunspor'un kazanabileceği bir maçtı. Bazı oyuncularımdan çok memnun değilim. Özellikle devamlı forma şansı verdiğim bazı oyunculardan memnun değilim. Onların biraz daha form düzeylerini yükseltmek bizim görevimiz. Böyle maçlarda, böyle deplasmanlarda 3 tane 18-20 yaş altı oyuncu oynattık. Burada benim için 1 puan almışım almamışım çok önemli değil. Önemli olan o oyuncuların bu maçlarla tecrübe kazanıp, Elazığspor'un iskeletini oluşturmasıdır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor - Elazığspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement