Samsunspor Genel Sekreteri Çevik: 3 Puan İçin Oynayacağız - Son Dakika
Güncel

Samsunspor Genel Sekreteri Çevik: 3 Puan İçin Oynayacağız

Samsunspor Genel Sekreteri Çevik: 3 Puan İçin Oynayacağız

SAMSUNSPOR Genel Sekreteri İbrahim Çevik, hafta sonu karışılacakları Altınordu maçını değerlendirerek "Altınordu maçı kritik bir maç. Galip geldiğimiz zaman puan anlamında rahatlayacağız. 3 puan için oynayacağız" dedi.

19.10.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUNSPOR Genel Sekreteri İbrahim Çevik, hafta sonu karışılacakları Altınordu maçını değerlendirerek "Altınordu maçı kritik bir maç. Galip geldiğimiz zaman puan anlamında rahatlayacağız. 3 puan için oynayacağız" dedi.

TFF 1'nci lig takımlarından Samsunspor'un Genel Sekreteri İbrahim Çevik, 23 Ekim Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda karışılacakları Altınordu maçından galip geleceklerini belirterek, "Biz yönetim olarak futbolcu kardeşlerimizin maçta elinden geleni yapacağına inanıyorum. Altınordu maçı kritik bir maç. Galip geldiğimiz zaman puan anlamında rahatlayacağız. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız çalışmalarını sürdürüyor. Stadyumumuzda o gün futbol şöleni yaşanacak. Bu maç için bilet fiyatlarını düşürdük.

Kale arkası tribünün 5 TL'den maraton tribününün biletini ise 10 TL'den satışa sunduk. Tüm taraftarlarımızın Samsunspor'un bu zorlu günlerinde yanında olmasını istiyoruz. Taraftarımız takımımızın itici gücüdür. Bizde bu gücü arkamızda görmek istiyoruz" dedi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor Genel Sekreteri Çevik: 3 Puan İçin Oynayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement