Samsunspor, Giresunspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Samsunspor, Giresunspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Samsunspor, Giresunspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Samsunspor Başkanı Kar: "Ben, bu maçtan çok umutluyum. Sahamızda kazanan taraf biz olacağız"

25.08.2014 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Giresunspor ile yapacakları maçtan umutlu olduğunu belirterek, "Sahamızda kazanan taraf biz olacağız" dedi.

Samsunspor'un ilk hafta avantajının kendi sahasında oynamak olduğunu belirten Kar, "Geçen hafta sonu Orduspor ile oynadığımız hazırlık maçında teknik kadromuz eksikleri gördü. Ben, takımımızı o maçta çok beğendim. Sadece hücum bölgesinde oynayacak oyuncu eksiğimiz var. Adiloviç'in iyileşmesi halinde bu sorunda çözülecek. Ben, bu maçtan çok umutluyum. Sahamızda kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.

Takımda 3 oyuncunun sakatlıklarının sürdüğüne işaret eden Kar, "Adiloviç, Recep Niyaz ve Canberk Aydın sakat. Adiloviç'in yarından itibaren takımla birlikte çalışacak olması sevindirici. Maç gününe kadar kendini iyi hissederse oynayacak. Diğer 2 oyuncumuzun Alanyaspor maçına kadar oynaması zor. Takımımızda en önemli sıkıntıyı forvet bölgesinde yaşıyoruz. Bu bölge oyuncu transfer etmek için teknik direktörümüz Erhan Altın, Romanya'nın Cluj takımında oynayan Gregory Tade'yi izlemek için Romanya'ya gitti. Eğer bu oyuncuyu beğenirse transfer etmek için girişimlere başlayacağız. Sivasspor'dan Ahmet Aras'ı istiyoruz ama bu futbolcu için Roberto Carlos'un son kararını vermesini bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

-6 puan silinme tehlikesi

Ekonomik açıdan büyük sıkıntı içinde olduklarını vurgulayan Kar, "Eskiden kalma Gekas ve Akaki'ye 70 bin avro borcumuz var. Bu futbolculara ödeme yapmak zorundayız. UEFA tarafından 6 puanımızın silineceği bildirildi. Para bulmaya çalışıyoruz. Ya parayı ödeyeceğiz ya da borcu öteleyeceğiz. Büyük sıkıntı içindeyiz. Hiç kimseden destek alamıyoruz. Halen sıkıntılı dönem devam ediyor. Onun için taraftarımızın beklenti içinde olmasın, sadece forvet hattına bir oyuncu alabiliriz. 2010 yılından kalan borçları ödemekle uğraşıyoruz" ifadesini kullandı.

Kar, taraftarlarına Passo Lig kartı almaları çağrısında bulunarak, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 2 bin 300 civarında Passo Lig kartı satıldı. Bu, çok aşağıda bir rakam. Biz, taraftarımızla coşkulu oynayan bir takımız. Yaptığımız transferler de bile futbolcular taraftara hayran kaldığı için Samsunspor'u tercih ettiklerini söylüyor. Öyle görünüyor ki bu sene taraftar sıkıntısı yaşayacağız. Passo Lig Kartlarına talep yok. Taraftarlarımız bir an önce kartlarını alıp Giresunspor maçında bizi yalnız bırakmasınlar."

Öte yandan, Samsunspor, Giresunspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde başladı. Romanya'da olan teknik direktör Altın'ın katılmadığı idmanda takımı yardımcı antrenör Çağlayan Çağlar çalıştırdı. Koşu ile başlayan idmanda 3 gruba ayrılan futbolcuların bir kısmı şut çalışması, bazıları kültür fizik hareketleri yaparken diğer grup da ayak tenisi oynadı. İdmanda sakatlıkları bulunan Adiloviç, Recep Niyaz ve Canberk Aydın takımdan ayrı koşu yaptı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Samsunspor, Giresunspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement