Samsunspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Samsunspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı

Samsunspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı

Samsunspor PTT 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

27.11.2013 16:29  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor PTT 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Adanaspor galibiyetinin ardından Mersin İdmanyurdu galibiyetinin de kendilerine yakışacağını söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda teknik direktör Hüseyin Kalpar, kırmızı-beyazlı futbolcularla antrenman öncesi sahada kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından düz koşu ile başlayan antrenman, kondisyon ağırlığı ve 5'e 2 çalışma ile devam etti. İdmanda hafif sakatlığı bulunan Adilovic düz koşu yaptı.

Adanaspor'dan önemli bir 3 puan aldıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Kendi sahamızda oynanan maçları kazanmak güzel. Daha önceki maçlarında bir kısmını kazandık, bir kısmını kazanamadık. Kendi sahamızda kazandığımız maçlar çok değerli oluyor. Çünkü taraftarlarımızı da çok mutlu etmiş oluyor ve biz de seviniyoruz. Konum itibariyle öyle bir yere gelmiştik ki, kazanırsak üstleri zorlayabileceğimiz bir pozisyonu daha fazlasıyla düşünmemiz gerekir. Kaybetmiş olsak ortalarda veya altlarda mücadele eden bir görüntü içerisinde olacaktık. Çünkü puan bizi o duruma getirmişti. Ama oyuncularım kazanabilmenin gereklerini sahaya özellikle ikinci yarı fazlasıyla yansıttılar. Önemli bir maç kazanmış olduk ve önemli bir 3 puan almış olduk. Adanaspor maçı geride kaldı. Yine bize eş değer ve 1 puan önde olan Mersin İdmanyurdu ile oynayacağız. İçeride ve dışarıda kazanmak çok önemli, seri yakalamak çok önemlidir. Hiçbir takım yenilmez değil. Her takım her takımı yenebilir. Bizim açımızdan önemli bir maç. Alınacak 3 puan çok değerli olacak. Bizi 1 adım daha yukarıya taşıyacak" diye konuştu.

"MERSİN İDMANYURDU GALİBİYETİ DE BİZE YAKIŞIR"

Mersin İdmanyurdu maçının önemli olduğunu ifade eden Kalpar, "İkinci yarıda veya bundan sonraki maçlarda bu köprünün altından çok sular geçer. Çünkü bu köprünün altından kirli, çamurlu, temiz, çakıllı sular geçiyor. Onun için biz doğrusunu, iyisini yaparak ve mücadele gücümüzü biraz daha arttırarak devam etmeye çalışacağız. Bunlar da kazanma adına yapılan şeylerdir. Biz bunu gerçekleştirirsek inanıyorum ki seri galibiyetler alırız. Adanaspor galibiyetinin ardından Mersin İdmanyurdu galibiyeti de bize yakışır. Ondan sonra da Orduspor ile maç yapacağız. Ama ona gelmeden önce en önemli maç Mersin İdmanyurdu olarak düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"ÇOK KİŞİLİKLİ OYUNCULARLA ÇALIŞIYORUM"

Adilovic'in Adanaspor karşısında attığı 3. golün PTT 1. Lig'de haftanın golü seçilmesine sevindiğini belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Bizim takımdan haftanın golü seçilmesi mutluluk verici bir olay. Forvetlerden gol atmaları beklenir. Gol attıkları için de kazanıyoruz. Şuana kadar forvetler çok gol atmadı. İnşallah bu gollerin devamı gelir. Adilovic iyi oyuncu, buraya gelmeden önce kendini kanıtlamış bir oyuncu. Dolayısıyla biz Adilovic'den memnunuz. Çok daha iyi olabilir. Aynı zamanda profesyonelliğinden de çok memnunuz. Çok kişilikli oyuncularla çalışıyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement