Samsunspor: Öncelik Lig Ama Kupa da Şansımız Var - Son Dakika
Güncel

Samsunspor: Öncelik Lig Ama Kupa da Şansımız Var

Samsunspor: Öncelik Lig Ama Kupa da Şansımız Var

PTT 1. Lig ekibi Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, öncelikli hedeflerinin ligde üst sıralar olduğunu belirtti, "Ama kupada da şansımız var." dedi.

03.02.2015 13:02  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Height: 1.8em;">PTT 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, öncelikli hedeflerinin ligde üst sıralar olduğunu belirtti, "Ama kupada da şansımız var" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda gözünü yarın saat 16.00'da Mersin İdmanyurdu ile sahasında oynayacağı maça çeviren Samsunspor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlad. Ligde üst üste aldığı başarılı sonuçlarla play off takımları arasına girmeye iyice yaklaştıkarını belirten Sportif Direktör Zeren, şunları söyledi:

"Devre arasında yaptığımız takviyelerle kadromuzu iyice güçlendirdik. Bunun sonuçlarını ligdeki başarılı sonuçlarla aldık. Şimdi önümüzde Mersin İdmanypurdu ile oynayacağımız kupa mücadelesi var. Bu karşılaşmadan 2 farklı galip ayrılmamız durumunda gruptaki diğer maçın sonucuna göre bir üst tura çıkma şansımız var. Biz de bu şansı değerlendirmek istiyoruz."

Kupa maçlarında genç oyuncularının da şans bulduğunu hatırlatan Coşkun Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mersin İdmanyurdu karşısına tur ümidiyle çıkacak olmamız, kadroda değişiklik yapacağımız anlamına gelmez. Yine genç ve ligde fazla forma şansı bulamayan isimler sahada olacak. Ama bu maçı kazanmak istemediğimiz anlamına gelmesin. Bizi buraya genç oyuncularımız getirdi, yine onlarla mücadele edip en iyi sonucu almaya gayret göstereceğiz."

Mersin İdmanyurdu'ndan transfer edilen Eren Tozlu'nun bu karşılaşmada eski takımına karşı forma giymeyeceğini de açıklayan Coşkun Zeren şöyle devam etti:

"Eren'i transfer ederken Mersin İdmanyurdu yetkilileri, oyuncunun kendilerine karşı oynatılmaması ricasında bulunmuştu. Biz de rakibimizin bu talebini olumlu karşıladık ve Eren'i yarın ki maçta oynatmama kararı aldık. Diğer yeni transferimiz Galin Ivanov'un durumu ise teknik heyetin isteğine bağlı. Teknik direktörümüz Erhan Altın,ş Ivanov'a şans vermek isterse bu oyuncumuz forma giyebilecek."

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor: Öncelik Lig Ama Kupa da Şansımız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement