Samsunspor Taraftarı ile Polis Arasında Arbede - Son Dakika
Yerel

Samsunspor Taraftarı ile Polis Arasında Arbede

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında Passolig kartları olmadığı için stada alınmayan kırmızı beyazlı taraftarlarla polis arasında arbede yaşandı Arbedede 3 polis ile 2 taraftar yaralandı.

29.10.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında Yeni Malatyaspor ile sahasında karşılaşacak Samsunspor'un taraftarlarıyla polis arasında Passolig kartları yüzünden arbede yaşandı. Arbedede 3 polis ile 2 taraftar yaralandı.

Samsunspor ile Yeni Malatyaspor maçını izlemeye gelen taraftarlar, Passolig kartları olmaması nedeniyle tribüne giremedi. Tribüne girebilmek için stadyum çevresinde polisin güvenlik bariyerlerini yıkmaya çalışan taraftarlar ile polis arasında tartışma yaşandı. Taraftarlar tribünlere girmekte ısrar edince polis ile taraftar arasında arbede çıktı. Polislerin copla müdahale ettiği taraftarlar, polislere taş attı.

Yaklaşık 30 dakika süren gerginlikte 3 polis memuru ile 2 taraftar yaralandı. İki polis aracı ise zarar gördü. Polis memurları ve taraftarlar kaldırıldıkları hastanelerde ayakta tedavi edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor Taraftarı ile Polis Arasında Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement