Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Zeminin Kurbanı Olduk" - Son Dakika
Güncel

Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Zeminin Kurbanı Olduk"

Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Zeminin Kurbanı Olduk"

Ptt 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Bolu deplasmanında iyi mücadele ettik. Galip gelmek ve 3 puanı hanemize yazdırmak isterdik ama sahanın zemini buna müsaade etmeyince 1 puana razı olduk" dedi.

16.02.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Bolu deplasmanında iyi mücadele ettik. Galip gelmek ve 3 puanı hanemize yazdırmak isterdik ama sahanın zemini buna müsaade etmeyince 1 puana razı olduk" dedi.

Boluspor deplasmanına kazanmak için gittiklerini belirten Erhan Altın, futbolcularının 90 dakika boyunca istediklerini yaptığını vurgularken şöyle konuştu:

"Bir tek golü bulamadık. Boluspor boş takım değil. Ama biz de kaliteli bir takımız. Artık sistemimizi oturttuk. Bizi tek zorlayan saha zemini oldu. Eğer zemin düzgün olsaydı evimize 3 puanla dönebilirdik. Zeminin azizliğine uğradık, diyebilirim. Ben hep ifade ediyorum. Biz tüm rakiplerimizi ciddiye alıp, onlara saygı gösteriyoruz. İyi bir çıkış yakaladık. Kaliteli bir takımsak bunu neticeye de yansıtmamız gerekirdi. Kalitemizi zemine yansıtabilmek için çok uğraştık ancak zemin buna müsaade etmedi."

Saha zemininden 2 takımın da olumsuz etkilediğini söyleyen Erhan Altın, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bizim ilk amacımız rakibimize pozisyon vermemek ve yakaladığımız pozisyonları da değerlendirmek. Bu felsefe ile mücadele ediyoruz. Biz oyunu komple oynuyoruz. Oyunu sadece tek yönlü değil, 2 yönlü oynamaya gayret gösteriyoruz. Çok şükür bunu da başarıyoruz. Ama ara sıra böyle sahaların azizliğine uğruyoruz. Bu sadece bizim değil, ligdeki tüm takımların zaman zaman karşılaştığı bir sorun. Normalde Boluspor da çok iyi bir takım. Daha zevkli bir karşılaşma olabilirdi. Ama zemin buna müsaade etmedi."

GALİP ÖZTÜRK ALACAĞINI BAĞIŞLADI

Bu arada Metro Turizm sahibi Galip Öztürk, Samsunspor'un, 2010-2011 futbol sezonundan kendisine olan 1 milyon 262 bin liralık borcu, kulübe bağışladı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor Teknik Direktörü Altın: 'Zeminin Kurbanı Olduk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement