Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: Gruplara Kalmak İstemiyoruz - Son Dakika
Spor

Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: Gruplara Kalmak İstemiyoruz

Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: Gruplara Kalmak İstemiyoruz

1. Lig ekiplerinden Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak kulüp için intihar olur. Bizim 3 günde maç oynayacak fiziksel yapımız yok." dedi.

25.10.2016 13:49  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1'inci Lig takımı Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Ziraat Türkiye Kupası gruplarına kalmak, kulüp için tamamen intihar olur." dedi.

Kupanın 3'üncü turunda yarın sahasında Menemen Belediyespor'la oynayacaklarını belirten Osman Özköylü, yaptığı açıklamada gruplara kalmak istemediklerini belirtti. Osman Özköylü, gruplara kaldıkları takdirde Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş'la aynı grup için yer alabileceklerini hatırlatırken şöyle devam etti:

"KULÜBÜ KÜÇÜK DÜŞÜRECEK SONUÇ İSTEMİYORUM"

"Bunu net söylüyorum. Bunu eleştirebilirler ya da kızabilirler ama biz ligde kalmak için mücadele eden bir takımız. Çok kısıtlı bir kadromuz var. Sadece 27 Kasım'la 28 Aralık arasında tam 9 maç oynamak zorundasınız. Yani biz 3 günde bir maç oynayacak durumda değiliz. Böyle bir fiziksel yapımız kesinlikle yok. Yani hem gruplara kalıp da burada Samsunspor'u küçük duruma düşürecek sonuçlarla karşı karşıya kalmak istemiyorum. Alt yapıdan gelen oyuncularımız o yükü kaldırabilecek yapıda değiller. Genç oyuncuları Süper Lig takımlarının karşısına çıkartamam. Gruplara kalma gibi bir niyetim yok.

"GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM"

Ben bunu yönetime de ilettim. Onlarda anlayışla karşıladılar. Ekonomik olarak da bir getirisi yok. Çok komik paralar geliyor. Zaten bizim kupayı kazanmak gibi bir umudumuz da yok. Gerçekçi olmak lazım. Süper Lig takımları düşünmezken böyle bir şeyi düşünürsek bize deli derler. Benim ligde 8 lig maçım var. Nasıl puan alırım ona bakacağım. Başka bir düşüncem yok."

Menemen Belediyespor'u hazırlık maçı olarak düşündüğünü beliten Özköylü, "Gençleri görme adına bir maç olacak. Onları ileri ki süreçte nasıl değerlendirebilirizi görme açısından bizim için önemli" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: Gruplara Kalmak İstemiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement