Samulaş'tan Açıköğretim Sınavı Tedbiri - Son Dakika
Yerel

Samulaş'tan Açıköğretim Sınavı Tedbiri

Samulaş\'tan Açıköğretim Sınavı Tedbiri

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş., 16-17 Nisan tarihlerinde yapılacak olan açıköğretim sınavlarına girecek öğrenciler için ek servisler koyarak tedbirler aldı.

14.04.2016 14:38  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş., 16-17 Nisan tarihlerinde yapılacak olan açıköğretim sınavlarına girecek öğrencilerin şehir içi toplu taşımdan sorunsuz ve güvenli şekilde yararlanmaları için ek servisler koyarak tedbirler aldı.

Samulaş A.Ş., 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları için raylı sistem ve R11 Üniversite Kampüs ringine ek servisler koydu. Samulaş A.Ş. yetkilileri, genel olarak sınavlarda yaşanan ulaşım aksaklıklarının tekrarlanmaması ve trafikte sıkışıklıkların yaşanmaması için, sınava girecek kişilerin toplu taşım araçlarını tercih etmeleri, özellikle Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüsünde sınava girecek olan kişilerin özel araçlarını trafik aksamasına sebebiyet vermeyecek şekilde park etmeleri konularında uyarılarda bulundu.

Samulaş A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavları kapsamında Cumartesi ve Pazar günü tramvay seferleri 4 dakika aralıklarla çalışacak şekilde planlanırken, R11 ring seferlerine ise araç ilavesi yapılarak herhangi bir aksama yaşanmaması için önlem alınmıştır" denildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samulaş'tan Açıköğretim Sınavı Tedbiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement