Samut İnşaat'tan 50 Milyon Dolarlık Yatırım - Son Dakika
Emlak

Samut İnşaat'tan 50 Milyon Dolarlık Yatırım

Samut İnşaat\'tan 50 Milyon Dolarlık Yatırım

Çok sayıda ödül alan işadamı Hüseyin Samut, geçen ay Bodrum Yalıkavak'ta 50 milyon dolara otel arsası aldı.

27.05.2013 11:13  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'da son yıllarda yaptığı lüks rezidans projeleriyle yıldızı parlayan, çok sayıda 'yılın işadamı' ödülleri alan işadamı Hüseyin Samut, geçen ay İstanbul'da holding CEO'ları ile yaptığı görüşmelerin ardından Bodrum Yalıkavak'ta 50 milyon dolara otel arsası aldı.

Bodrum Yalıkavak'ta 52 dönümlük araziyi alan Antalyalı işadamı Hüseyin Samut, "Turizm alanında Türkiye üst sıralara hızla tırmanıyor. Turizm sektörüne yatırım 5 yıllık projelerimizin içinde vardı" dedi. Araziyi gezen ve imar planlarını inceleyen işadamı Hüseyin Samut, "Bu yatırımın Antalya dışında olmasının sebebi, arazi fiyatının uygun olması. Tabi Bodrum bölgesi de gözde bir yer" yorumunu yaptı.

19 yıllık aile şirketlerinin 40 projeye imza attığını belirten başarılı işadamı Hüseyin Samut, "Antalya'daki otel, avm projelerimiz devam ediyor. Bu projeler için 150 milyon lira ayırmıştık" derken, yabancılara mülk satışlarına yönelik konut projelerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Antalyalı işadamı Hüseyin Samut, Türkiye'nin onur konuğu olduğu Cannes'deki MİPİM 2013 Elmak Fuarı'na, ülkemizden katılan 28 firmadan biri olmuştu. Antalya'dan bu fuara katılan tek şirket olduklarını hatırlatan başarılı işadamı, "Hem bu fuardaki görüşmelerimiz hemde İstanbul'da holding CEO'ları ile yaptığımız toplantılar olumlu" dedi. Ancak Samut, İstanbul'daki görüşmeleri hakkında bilgi vermekten kaçındı.

Bodrum'da konakladığı The Marmara Oteli'nden Galatasaraylı eski yönetici ve işadamı Adnan Polat ile karşılaşan Hüseyin Samut, futbol sohbeti yaptı. Polat'ı Galatasaray'ın şampiyonluğu için kutlayan işadamı Hüseyin Samut, "Bende koyu Fenerbahçeliyim" demekten kendini alamadı.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Samut İnşaat'tan 50 Milyon Dolarlık Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement