Sana Bir Sır Vereceğim 9. Bölüm 6 Eylül 2013 - Son Dakika
Magazin

Sana Bir Sır Vereceğim 9. Bölüm 6 Eylül 2013

Sana Bir Sır Vereceğim 9. Bölüm 6 Eylül 2013

Sırlar açığa çıkmaya başlarken Nihat'ı yeniden ortadan kaybolması Sevgi ve Mehmet'i yeni bir çıkmaza sürükler. İşte son bölüm fragmanı

07.09.2013 00:09  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sana Bir Sır Vereceğim'de Sırlar açığa çıkmaya başlarken Nihat'ı yeniden ortadan kaybolması Sevgi ve Mehmet'i yeni bir çıkmaza sürükler. Mehmet'in tehditlerinden korkan Sedat tüm bildiklerini itiraf etmek zorunda kalır.

Sana Bir Sır Vereceğim'i 20.15’ten itibaren FOX TV'den izleyebilirsiniz.

FOX’UN sevilen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim yine heyecan dolu bir bölüm ile Cuma akşamı 20.15’te ekranda olacak.

Dizinin bu haftaki bölümünde Sevgi (Esra Ronabar) ve Mehmet (Murat Han) çocukların güçleri hakkındaki gerçeği öğrenir. Mehmet'in tehditlerinden korkan Sedat (Nezih Cihan Aksoy) tüm bildiklerini itiraf etmek zorunda kalır. Sırlar açığa çıkmaya başlarken Nihat'ın (Gazanfer Ündüz) yeniden ortadan kaybolması Sevgi ve Mehmet'i yeni bir çıkmaza sürükler.

Savaş (Berk Cankat), Tilki'nin (Ekin Koç) hayatını altüst etmek için planladığı oyuna devam etmektedir. Tilki, her şeyi açığa kavuşturmak ve Aylin'i kurtarmak için mücadele ederken, başına gelecek kötü sürprizden haberi yoktur.

Esra Ronabar ve Murat Han’ın başrollerini paylaştığı, Deniz Özerman, Cengiz Tangör, Ekin Koç, Demet Özdemir, Metehan Sözer, Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Can, Dila Danışman, Bora Cengiz, Nezih Cihan Aksoy ve Dilşad Şimşek’in heyecanlı hikayesi ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ yeni bölümü ile 6 Eylül Cuma akşamı 20.15’te FOX’TA

YAYIN GÜNÜ: 06.10.2013 CUMA

BÖLÜM : 9

YAYIN SAATİ: 20.15

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Sana Bir Sır Vereceğim 9. Bölüm 6 Eylül 2013 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement