Sana İhtiyacım Var" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Sana İhtiyacım Var" Kampanyası

Konya ve Karaman'da İHH AYDER tarafından toplanan, içinde un, bebek bisküvisi, kadın ve erkek kıyafetlerinin yer aldığı 5 yardım tırı Suriye'ye gönderildi.

08.03.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya ve Karaman'da "Sana ihtiyacım var" kampanyası kapsamında hayırseverlerin katkısıyla toplanan, içinde un, bebek bisküvisi, kadın-erkek kıyafeti ve battaniyelerin yer aldığı 5 yardım tırı Suriye'ye uğurlandı.

İHH-AYDER Yönetim Kurulu Üyesi Hidayet Yılmaz, yaptığı açıklamada, gün gün Suriye'ye yardım çalışmalarına bir yenisini eklediklerini söyledi.

Çalışmalar kapsamında, Ladik, Kaşınhanı,Karaman ve 2'si Sarayönü'nden olmak üzere 5 yardım tırını uğurladıklarını ifade eden Yılmaz, Suriye'nin açlıktan ölümlerin yaşandığı ve zulmün en ağır şekilde uygulandığı bir coğrafya olduğunu belirtti.

Dernek olarak her zaman mazlumların yanında olmaya devam edeceklerini anlatan Yılmaz, "Tırların içinde bebek bisküvisi, un gibi muhtelif gıdaların yanında battaniye, kadın-erkek kıyafetlerinin yer aldığı acil ihityaçlar yer almaktadır. İHH-AYDER böylelikle Suriye'ye yardım kervanına 5 tır daha ekleyerek tır sayısını 99'a ulaştırmış oldu. Kadirşinas halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Tırlar, duaların ardından Suriye'ye uğurlandı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sana İhtiyacım Var' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement