Sana İhtiyacım Var Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Sana İhtiyacım Var Kampanyası

Sana İhtiyacım Var Kampanyası

Türk Kızılayı Simav Şubesince toplanan ve bir tırla yola çıkarılan yardım malzemeleri, Hatay'dan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

12.04.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'deki iç savaş mağdurları için düzenlenen "Sana İhtiyacım Var Kampanyası" kapsamında Simav ilçesinde toplanan insani yardım malzemeleri, bir tırla Hatay'a gönderildi.

Türk Kızılayı Simav Şube Başkanı Ali Ulus, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 50 gündür ilçede yürütülen kampanyada, marketler başta olmak üzere vatandaşlardan ağırlıklı olarak kuru gıda, konserve, bebek bezi ve maması ile sıvı yağ ve temizlik malzemeleri toplandığını bildirdi.

İlçe halkının duyarlılığından gurur duyduklarını belirten Ulus, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız ve birçok market sahibi yardım konusunda adeta yarıştı. Nakdi olarak da makbuz karşılığı yardım kampanyasına katılanlar oldu. Kampanyada sadece erzak ve kuru gıda olacağı için vatandaşlardan toplanan 4 bin 485 lirayla oluşturduğumuz komisyonca istenen gıda maddelerini satın alarak, onları da yardım tırına yükledik. Kampanyaya katılan tüm vatandaşlarımıza Türk Kızılayı Simav Şubesi olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca malzemelerin tıra yüklenmesinde bizlere yardımcı olan Erkam Öğrenci Yurdunda kalan öğrenci arkadaşlarımıza da teşekkür ederim."

Ulus, bir tırla yola çıkarılan yardım malzemelerinin, Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki Kumlu Türk Kızılayı Deposu'na teslim edileceğini ve bunun ardından Suriye'de ihtiyaç duyulan bölgelerde dağıtılacağını sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sana İhtiyacım Var Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement