Sanat İçin Araba Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Sanat İçin Araba Bağışladı

Düzenlediği 23 Nisan gösterileriyle haber olan ve takdir toplayan Türkiye'nin ilk butik koleji olan Artsam'a velilerden tam destek geldi..

27.04.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların ruh sağlığı her şeyden önemlidir diyen kolejin, son derece duyarlı bir velisi, kendisi için değerli olan yadigar arabasını çocukların özgürce sanat yapmaları için koleje bağışladı.

Kastamonu'da öyle bir kolej var ki dedirten Artsam, çocukların ruhsal sağlığını her şeyin üstünde tutarak uyguladığı eğitim modeliyle duvarları aşan, sınır tanımayan, sanat ve spor için elden gelenin bir fazlasını yapan ve namı ülke sınırlarını aşarak Malta ve İsviçre gibi ülkelerin okullarından kardeş okul olma teklifi alan Türkiye'nin ilk butik koleji Artsam'ın son derece duyarlı bir velisi olan Soner Keskinkılıç, yadigar arabasını okula bağışladı.

Kolej yetkililerinin ortak kararı ile, bağışlanan bu arabada her bir öğrencinin parmak izi ve el izi olmasına karar verilip kutu kutu rengarenk boyalar getirttirilerek her öğrencinin parmak izini arabaya bırakması istendi. Durum karşısında son derece mutlu olup sevinen öğrenciler çoşkuyla ellerini boyayıp parmak izlerini arabaya bıraktılar.

Sanat ve spora son derece ehemmiyet gösteren Artsam, öğrencilerine bir şölen daha yaşatmann haklı gururunu yaşadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanat İçin Araba Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement