Sanatçı Adnan Şenses'in Sağlık Durumu - Son Dakika
Kültür Sanat

Sanatçı Adnan Şenses'in Sağlık Durumu

Özel Memorial Şişli Hastanesinden açıklama: "Hastamız halen normal serviste izlenmekte olup, kardiyoloji, onkoloji ve hematoloji bölümlerinde tedavisi sürdürülmektedir"

07.12.2013 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Memorial Şişli Hastanesi, sanatçı Adnan Şenses'in yoğun bakımda olmadığını, tedavisinin hastanenin kardiyoloji, onkoloji, hemotoloji bölümlerinde sürdüğünü bildirdi.

Özel Memorial Şişli Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nden Uzman Doktor Deniz Şener, Adnan Şenses'in sağlık durumuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Şenses'in, Memorial Şişli Hastanesi'nde eski kalp hastalığı nedeniyle takip ve tedavisinin devam ettiğini belirten Şener, şunları kaydetti:

"2 yıl önce geçirdiği mide operasyonunun sonrasında onkolojik takibi ve tedavisi de sürdürülmektedir. Hastamız son günlerde genel durumunda bozulma ve şikayetlerindeki artış nedeniyle destek tedavisi için 5 Aralık'ta hastanemize yatış yapmıştır. Hastamız halen normal serviste izlenmekte olup, kardiyoloji, onkoloji ve hematoloji bölümlerinde tedavisi sürdürülmektedir." - İstanbul

Sanatçı Adnan Şenses\'in Sağlık Durumu
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sanatçı Adnan Şenses'in Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement