Sanatçı Bülent Ersoy, Bodrum'da Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Sanatçı Bülent Ersoy, Bodrum'da Konser Verdi

Sanatçı Bülent Ersoy, Bodrum\'da Konser Verdi

Bodrum'daki bir gece kulübünde sahne alan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, söylediği şarkılarla tatilcileri eğlendirdi.

29.07.2014 09:36  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Bodrum ilçesinde konser verdi.

Özel bir organizasyon şirketinde ilçeye bağlı Gümbet Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde sahne alan Ersoy, konserde söylediği şarkılarla kendisini dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, vatandaşların Ramazan bayramını kutladı. Bodrum'a özel kıyafet diktirdiğini belirten Ersoy, "Bodrum olduğu için neşeli bir kıyafet olsun istedim. Kıyafetimi Şehriban İpek hazırladı. Bütün atölye perişan oldu" dedi.

Ramazan ayını ibadetle geçirdiğini ifade eden Ersoy, "Allah kabul etsin inşallah. Ramazan bitti diye çok üzüldüm. Bir dahaki seneyi ya görürüm, ya göremem. Ama dolu dolu hissederek bir ramazan ayı yaşadım. Mutluyum" diye konuştu.

Ersoy, bir gazetecinin, gazetede çıkan makyajsız haberleri ile ilgili sorusunu da yanıtlayarak, "Ben o haberi görmedim. Bu tarz haberler olabilir, ne olacak. Görmedim, bilmiyorum, hiçbir sorun yok. O fotoğraf eski bir fotoğraf. En büyük zenginliğim sesim. Film artisti değilim. Sesimle ayaktayım o yüzden bunu geçecekler. Bir süre daha Bodrumdayım. Tekneyle gezinti yapacağım" dedi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sanatçı Bülent Ersoy, Bodrum'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement