Sanatçı Müslüm Gürses'in Vefatının Birinci Yılı - Son Dakika
Güncel

Sanatçı Müslüm Gürses'in Vefatının Birinci Yılı

Sanatçı Müslüm Gürses\'in Vefatının Birinci Yılı

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik: "İçten, samimi ve doğallığıyla gönüllere taht kuran Müslüm Gürses, cesur ve yenilikçi karakteriyle de her kesimin takdirini kazanmış bir sanatçıydı"

03.03.2014 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sanatçı Müslüm Gürses'in içten, samimi ve doğallığıyla gönüllere taht kurmuş, cesur ve yenilikçi karakteriyle de her kesimin takdirini kazanmış bir sanatçı olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Çelik'in sanatçı Gürses'in vefatının birinci yılı nedeniyle mesaj yayımladığı belirtildi.

Arabesk müziğinin sevilen ismi, usta sanatçı Müslüm Gürses'in vefatının birinci yılı olduğunu bildiren Çelik, mesajında şunları kaydetti:

"İçten, samimi ve doğallığıyla gönüllere taht kuran Müslüm Gürses, cesur ve yenilikçi karakteriyle de her kesimin takdirini kazanmış bir sanatçıydı. Özellikle son yıllarda pop ve rock müziğini kendine has üslubuyla yorumlayan ve 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan usta sanatçıyı sevenleri ve bizler her geçen gün daha bir özlemle hatırlıyoruz. Vefatının birinci yılında, kendisini bir kez daha rahmetle anıyor, sevgi ve saygıyla yad ediyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sanatçı Müslüm Gürses'in Vefatının Birinci Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement