Sanatçı Soner Sarıkabadayı Gop'ta Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Sanatçı Soner Sarıkabadayı Gop'ta Sahne Aldı

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla düzenlenen konserde vatandaşlar sanatçı Soner Sarıkabadayı ve şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

20.05.2015 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla düzenlenen konserde vatandaşlar sanatçı Soner Sarıkabadayı ve şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

İstanbul'da 19 Mayıs kutlamaları için etkinlikler devam ediyor. 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında pek çok sanatçı İstanbul'da sahneye çıktı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda sanatçı Soner Sarıkabadayı'nın katılımıyla bir konser düzenledi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve binlerce vatandaşın katıldığı konserde vatandaşlar ve özellikle gençler sanatçı Soner Sarıkabadayı şarkılarıyla coşarak doyasıya eğlendi. Konser öncesi Mehteran Takımı ve halk oyunları gösterisi stadyumdaki binlerce vatandaş tarafından ilgiyle izlendi. Ardından alandaki binlerce kişi, sahneye çıkan sanatçı Soner Sarıkabadayı'nın şarkılarıyla coşarak eğlendi.

Konser öncesinde bir konuşma yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Gençlerle beraber olmak herhalde mutluluğun en güzeli. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bugün genlerimizle hem bayramı kutlama adına hem de onlarla baharın başlangıcı, baharın girişi, habercisi olan 19 Mayısı kutlama adına bir program tertipledik" dedi.

Başkan Usta, 19 Mayıs bayramının heyecanını paylaştıklarını belirterek, "Gerçekten Türkiye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte çocuklarımıza hediye edilen ve belki de dünyada ilk bizim ülkede olan Türkiye, onun yanında yine gençlerimize hediye edilen beklide dünyada ilk kez Türkiye'de kutlanıyor. Bu anlamda bize bu bayramı hediye eden başta Mustafa Kemal Atatürk sonsuz şükranlarımı burada ifade etmek istiyoruz. İyi ki de gençlerimizle bir arada buluşmayı bir vesileyle bulunma imkanı yakalamış oluyoruz. Gerçekten gençlerimizin bu heyecanını, bu mutluluğunu ve özellikle de 19 Mayıs anlamını burada paylaşmış olmak bizi son derece mutlu kılıyor" diye konuştu.

Başkan Usta'nın yaptığı konuşmasının ardından sahneye çıkan sanatçı Soner Sarıkabadayı, performansıyla katılımcılara unutulmaz bir konser verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sanatçı Soner Sarıkabadayı Gop'ta Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement