Sanatçı Uğur Işılak Başkan Yazgı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sanatçı Uğur Işılak Başkan Yazgı'yı Ziyaret Etti

Sanatçı Uğur Işılak Başkan Yazgı\'yı Ziyaret Etti

Ünlü Şair Necip Fazıl’ın Vefatının 32. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde konser vermek üzere Aksaray’a gelen Ünlü Sanatçı Uğur Işılak, Milletvekilleri Ruhi Açıkgöz, İlknur İnceöz ve Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

27.04.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Şair Necip Fazıl'ın Vefatının 32. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde konser vermek üzere Aksaray'a gelen Ünlü Sanatçı Uğur Işılak, Milletvekilleri Ruhi Açıkgöz, İlknur İnceöz ve Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret etti.

Aynı zamanda Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olan Sanatçı Uğur Işılak, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile yaptığı görüşmede ülke gündemindeki konulara değindi. Aksaray'ı ve halkını çok iyi tanıdığını ifade eden Işılak, Başkan Yazgı'nın kısa sürede çok başarılı hizmetlere imza attığını belirterek, başarılarının devamını diledi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Sanatçı Uğur Işılak'a teşekkür ederek, ziyaretinin anısına bir çift kalem, üzerinde eğri minare fotoğrafı olan porselen çini tabak, bir çift kahve fincanı ve Ebru Aksaray isimli albüm hediye etti. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanatçı Uğur Işılak Başkan Yazgı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement