Sanatçılar'dan Kırkağaç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sanatçılar'dan Kırkağaç'a Ziyaret

Sanatçılar\'dan Kırkağaç\'a Ziyaret

Türkiye’nin reytingi bol dizilerinde rol alan sanatçılar, çeşitli etkinlikler ve yeni projeler nedeniyle düzenledikleri Ege Bölgesi turuna Kırkağaç’la devam ettiler.

17.09.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin reytingi bol dizilerinde rol alan sanatçılar, çeşitli etkinlikler ve yeni projeler nedeniyle düzenledikleri Ege Bölgesi turuna Kırkağaç'la devam ettiler.

Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Asayiş Berkemal gibi tanınmış dizilerinde rol alan aktör Cahit Bat ve çeşitli televizyon kanallarında müzik programları yapan THM sanatçısı Nadir Saltık Kırkağaç'ta bir ziyaretlerde bulundular. Önümüzdeki günlerde hayata geçirecekleri yeni projelerinde Kırkağaç'ın da olduğunu belirten sanatçılardan Cahit Bat, "Yeni sinema filmi ve bazı çeşitli aktiviteler için Manisa'nın bazı ilçelerini ziyaret ediyoruz. Bu yüzden Kavunuyla ve alayıyla meşhur Kırkağaç'ı da gezip görmek istedik. İnşallah güzel projelerimiz var ve bunları bu bölgede hayata geçireceğiz" dedi.

THM sanatçısı Nadir Saltık ise, "Değerli sanatçı dostum Cahit Bat ile yeni projeler kapsamında Kırkağaç ilçemizi ziyaret ettik. Bizlere bu ziyarette, menajer Hüseyin Kanar, Teknik Asistan Ali Akar ve mehteran Gürol Turbil'de eşlik ettiler. Allan nasip ederse çok yakında bu isimlerin bir arada olduğu güzel bir projeye imza atacağız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanatçılar'dan Kırkağaç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement