Sanatçılardan ve Hayırseverlerden KİMSED'e Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Sanatçılardan ve Hayırseverlerden KİMSED'e Büyük Destek

Sanatçılardan ve Hayırseverlerden KİMSED\'e Büyük Destek

KİMSED tarafından 27 Nisan günü dernek yararına Develi Florya'da gerçekleşen özel buluşma sanat dünyası ve hayırseverleri biraraya getirdi.

27.04.2015 14:52  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun bir katılımla gerçekleşen organizasyonda derneğe yeni üye kayıtları alındı ve dernek tanıtımı gerçekleştirildi.

Kimsesiz çocukların motive edilmelerine ve güçlü bir alt yapı ile kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunarak yaşam kalitelerini yükseltmeyi amaçlayan KİMSED'in davetine KİMSED Başkanı Asiye Kefeli ve derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi ev sahipliği yaptı. Derneği gönülden destekleyenler arasında yer alan İstanbul Valisinin eşi Şeyma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının eşi Özleyiş Topbaş, değerli sanatçılarımız Murat Yıldırım, Aslı Hünel, Tolga Karel, Ebru Yaşar, Nadide Sultan, Bora Gencer ve çok sayıda hayırsever davete katıldı.

KİMSED Başkanı Asiye Kefeli yaptığı konuşmada "2011 yılında kurulan derneğin amacının kimsesiz çocuklar için; güvenilen, motive eden, eğiten, danışılan, paylaşan, ilgilenen, öğreten, yardım eden, örnek insan profili çizen bir kimse olmak olduğunu belirtti. Kefeli ayrıca dernek olarak İstanbul'da, Bahçelievler Şeyh Sait Çocuk Yuvası'nda başlattıkları pilot uygulama ile yaz dönemi de dahil olmak üzere çocukların eğitimi için özel çalışmalar yürüttüklerini, bu çalışmalara destek olan tüm hayırseverler sayesinde daha çok çocuğa ulaşmak istediklerini ifade etti."

Davette söz alan Özleyiş Topbaş "Çocuklar için yapılan bu çalışmaların çok önemli olduğunu, vakti olan herkesin gönüllü olarak çalışmalara destek vermesini, özellikle hanımların gönüllü annelik yapmasının altını çizerken, çocuklar için en önemli şeyin "sevgi" olduğunu vurguladı."

KİMSED'in tüm faaliyetlerini destekleyen Murat Yıldırım "Anne ve babası hayatta olan şanslı insanlardanım. Kimsesiz çocukları hiçbir zaman tam anlayamasam da onlar için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Bunlar bir başlangıç olacak ve hep birlikte çocuklar yararına daha nice çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum."

Ülkemizde kimsesiz kalmış çocukların psiko-sosyal, mental, fiziksel gelişimleri, güvenecekleri, sevgi bulacakları, dayanacakları "kimse"leri olarak özgüven kazanmalarını, bilim, sanat, kültür ve spor ile yetişmelerini sağlamaya çalışan ve bu alanlarda proje üreten KİMSED'in düzenlediği bu özel buluşmadan elde edilen tüm gelir çocukların projelerine aktarılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatçılardan ve Hayırseverlerden KİMSED'e Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement