Sanatçıların Lisanslı Ürünleri Funclub'da - Son Dakika
Güncel

Sanatçıların Lisanslı Ürünleri Funclub'da

Sanatçıların Lisanslı Ürünleri Funclub\'da

Ocak ayı itibariyle açılan, müzik dünyasında kaliteli ve güvenilir bir platform yaratmayı hedefleyen Funclub Türkiye'de bir ilke imza attı.

14.02.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de Bir İlk!

Türkiye'nin önde gelen sanatçılarıyla hayranlarını aynı çatı altında toplayan Funclub, sanatçıların etkinliklerini duyurmanın ve hayranlarına özel avantajlar sunmanın yanı sıra bünyesindeki sanatçıların Funclub'a özel tasarlanan lisanslı ürünlerini satışa sundu.

Ayrıca sanatçıların her birinin kendi beğendiği ve seçtiği lisanslı ürünlerinin, birbirinden farklı tasarım ve renk seçeneği bulunuyor.

www.funclub.com.tr adresine girerek; Gülşen, Teoman, Yalın, Göksel, Yusuf Güney, Burcu Güneş, Demir Demirkan, Ozan Çolakoğlu, ENBE Orkestrası, Funda, Gökcan Sanlıman, İrem Derici ve Pentagram'ın lisanslı ürünlerine sahip olabilirsiniz.

Çok yakında, Serdar Ortaç, Sertab Erener, Bengü, Rafet El Roman, Soner Sarıkabadayı, Ziynet Sali, Aynur Aydın, Nil Karaibrahimgil, Ferhat Göçer, Meyra, Model ve Sarp Gencarslan gibi sanatçıların lisanslı ürünleri de funclub.com.tr adresi üzerinden satışa sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatçıların Lisanslı Ürünleri Funclub'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement