Sanatın Dünyaya Açılan Penceresi BODRUM - Son Dakika
Güncel

Sanatın Dünyaya Açılan Penceresi BODRUM

Bodrum Ağustos Ayında İki Büyük Sanat ve Kültür Etkinliğine Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor.

23.06.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi konumuyla Bodrum' a marka değeri katacak Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi, Artı Fuarcılığın düzenlediği iki ayrı sanat organizasyonu ile sanatın dünyaya açılan kapısı olacak. 15-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında BodrumArt Fair ile sanat tutkunlarını, 25-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında BookCity Bodrum Kitap Fuarı ile kitap tutkunlarını buluşturacak.

Dünyaca ünlü yerli yabancı birçok sanatçıyı ve sanatseveri konuk etmiş, kültürün, sanat zenginliğinin oldukça yoğun olduğu ve festivalleri ile adını duyurmuş en önemli turizm beldesi Bodrum, Ağustos ayında yapılacak iki uluslararası sanat etkinliği ile sanatseverleri ağırlayacak. 15-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan "Bodrum Art Fair" birçok farklı sanat disiplinin sergilendiği, uluslararası düzeyde bir araya getirdiği sanat galerileri, sanatçılar ve sanata ilgi duyanlarla birlikte yeni paylaşımlar, başlangıçlar ve kazanımlar sağlamayı hedefliyor. Hemen ardından 25-30 Ağustos tarihleri arasında ilki düzenlenecek olan "Bookcity Bodrum Kitap Fuarı" yerli ve yabancı yayınevlerini, yazarları ve kitap severleri bir araya getirerek kitapseverler için önemli bir buluşma noktası haline gelecek.

15-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Bodrum Art Fair, gerçekleşecek söyleşileri, sanatçı-sanatsever buluşmaları, genç kuşaktan sanatçıların tanıtımları, sanatın farklı dallarından eserlerin sunumu ile ziyeretçilerini zengin bir içerikle karşılamaya hazırlanmakta. Çağdaş sanat bilincinin yaygınlaşmasını ve geliştirilmesini destekleyen Bodrum Art Fair, bu yönüyle de ülkemiz sanat yaşamının önemli organizasyonlarından biri olmaya aday.

Uluslararası bir sanat organizasyonu olma hedefini taşıyan, direktörlüğünü Sanat Galericileri Derneği Başkanı Doğan Paksoy'un üstlendiği, çok sayıda galeri, sanatçı ve sanat eserini sanatseverler ve koleksiyonerler ile buluşturmayı amaçlayan Bodrum Art Fair, 15-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında Konacık'taki 'Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bu yıl "Mavi Anadolu" temasıyla kitapseverleri ağırlamaya hazırlanan BookCity Bodrum Kitap Fuarı, 1950'lilerin Bodrum'unda yeşeren bu edebiyat akımını fuar ziyaretçileriyle buluşturuyor. Bodrum'u ve Bodrum yaşamını konu alan edebiyat ve araştırma-inceleme eserlerini, çeşitli söyleşi, sergi ve sunumlar aracılığıyla okurlarla bir araya getirecek olan BookCity Bodrum Kitap Fuarı, 25-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Konacık'ta yer alan Bodrum Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatın Dünyaya Açılan Penceresi BODRUM - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement