Sanatta Görünürlük Festivali - Son Dakika
Güncel

Sanatta Görünürlük Festivali

Sanatta Görünürlük Festivali

Festival, 29 Nisan Dünya Dans Günü'nü de gündeme taşıyacak.

21.04.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahne ve kamusal alan arasında üretim odaklı geçiş sağlamak adına gönüllü dans öğrencileri ve bağımsız koregrafların inisiyatifi ile hayata geçen Sanatta Görünürlük Festivali'nin ilki 25-29 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Amacını, üretilen eserlerin seyirciyle buluşmasını sağlamak, kitleyle doğrudan etkileşime geçmek olarak açıklayan Festival, 29 Nisan Dünya Dans Günü'nü de gündeme taşıyacak. Disiplinler arası niteliği ile birçok farklı gösteriyi ve sanatçıyı biraraya getiren Festival'de Ann Van den Broek, Ayhan Karaağaç, Aslı Bostancı, Ayrin Ersöz, Barbaros Kayan, Berk Şenöz, Budalasultan Kolektif, Can Kandara, Ekin Tunçeli, Ezgi Bilgin, Ferhat Güneş, Filiz Sızanlı, Gamze Yaman, Gasia Papazyan, Gizem Aksu, Hilal Sibel Pekel,Işıl Derya Bıçakçı, İlyas Odman, Jennifer Salk, KeKeÇa, Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü, Metehan Kayan, Motto Dans Kolektif, Mustafa Kaplan, Orçun Okurgan, Ozan Akgün, Serenay Oğuz, Tuğçe Tuna, Ufuk Şenel,Yusuf Aydemir ve tüm ÇASD öğrencileri yer alacak.

1. Sanatta Görünürlük Festivali 25-29 Nisan tarihleri arasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Bomonti Yerleşkesi, Şebnem Selışık Aksan Sahnesi ve Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde MSGSÜ Devlet Konservatuvarı Çağdaş Dans Anasanat Dalı öğrencilerinin organizasyonu ve anasanat dalının desteği ile yapılacak.

ETKİNLİKLER ÜCRETSİZDİR

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatta Görünürlük Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement