Sanayisitesispor Şampiyonluğa Çok Yakın - Son Dakika
Yerel

Sanayisitesispor Şampiyonluğa Çok Yakın

Sanayisitesispor Şampiyonluğa Çok Yakın

Diyarbakır 1.Amatör Küme'de adeta savaş var. Şampiyonluk adaylarından Sanayi Sitesi Spor ligin bitmesine bir hafta kala büyük avantaj elde etti.

04.06.2016 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanayi Sitespor önceki gün oynadığı maçta Gazilerspor'la 2-2'lik skorla berabere kalarak kendisi için çok önemli olan 1 puanı alarak ligde son hafta öncesi ikinci sıradaki yerini koruyarak büyük avantaj elde etti.

Süper Amatör Kümeye 2 takımın yükseleceği 1.Amatör Kümede son hafta oynanacak 26. Hafta maçları öncesi Yenişehir Belediye Kayaspor 65 puanla lider, Sanayi Sitesi Spor 62 puan ve averajla ikinci, 1903 Kartalspor 62 puanla üçüncü, Gazilerspor ise 60 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Diyarbakır 1.Amatör Kümede Sezonun noktalanacağı 26.Hafta maçlarında Lider Yenişehir Belediye Kayaspor üçüncü sıradaki 1903 Kartalspor'la, İkinci sıradaki Sanayi Sitesi Spor Silvan Aslanspor'la, dördüncü sıradaki Gazilerspor ise Özdiyar Gençlik spor'la karşılaşacak.
Sanayi Sitespor Başkanı Şirin Ecevit Talva takımının son hafta sahadan 3 puanla ayrılacağına olan inancının tam olduğunu ve sezonu şampiyon olarak kapatacaklarını belirterek son hafta öncesi tüm takımlara başarılar diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sanayisitesispor Şampiyonluğa Çok Yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement