16 Yaşındaki Çocuk, Annesini Vurdu - Son Dakika
Güncel

16 Yaşındaki Çocuk, Annesini Vurdu

16 Yaşındaki Çocuk, Annesini Vurdu

Sancaktepe'de 30 yaşındaki bir kadın, 16 yaşındaki oğlu tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan katil zanlısı yakalanarak gözaltına alındı.

11.10.2014 01:03  Güncelleme: 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe Nurdan Sokak'ta saat 21.00 sıralarında 4 katlı binanın ikinci katında silah sesi duyuldu. Komşuların haber vermesi üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Binaya gelen polis ve sağlık ekipleri, daireye girdiklerinde, 30 yaşındaki Bahar Topal'ı yerde kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen, boynundan vurulduğu öğrenilen kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI OĞUL YAKALANDI

Polislerin yaptığı ilk incelemede, genç kadının 16 yaşındaki oğlu O.U. tarafından vurulduğu tespit edildi. Kaçan katil zanlısı kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Polisin cinayetin işlendiği dairedeki incelemelerinin ardından da, Bahar Topal'ın cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

10 YIL ÖNCE BOŞANMIŞ

Bahar Topal'ın çok küçük yaşta evlendiği, eşinden 10 yıl önce boşandığı ve oğlunun babasıyla birlikte yaşadığı öğrenildi.

"16 YAŞINDAKİ OĞLU VURMUŞ"

Olayın yaşandığı mahallede oturan Yusuf Melikoğlu isimli vatandaş, "Biz fazla tanımıyoruz zaten yeni taşındılar. Bina yeni zaten kimse birbirini tanımıyor. Ben olay olduktan 15 dakika sonra geldim. Ne olduğunu bilmiyorum. Kimse de duymamış. Duyduğum kadarıyla 16 yaşındaki oğlu vurmuş. Neden olduğunu bilmiyorum; ama yakalanmış diyor polis arkadaşlar" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 Yaşındaki Çocuk, Annesini Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Love Grace: Tanri'dan korkusu olmayan herseyi goze almaya razidir, birakin ailesini kendisini bile dunyadan yok etmeye hazirdir. Deli insanlar sadece deli degildir onlar kotu ruhlar tarafindan kontrol altinda tutulur. Mesih dunyaya gelip bu olayi ayaklar altina almistir. Psikoloji aslinda ruhsal durumdur ve gorunmeyen karanlik gucler bu olaylarin arkasindadir. Yani insan bir oyuncaktir ve buna izinleri vardir Tanri tarafindan. Neden? Cunku bir insanin Yaradan'a tapinip tapinmayacagi boyle ortaya cikar yardim istiyor mu Adem'in gunahini kirmak icin yoksa kotu ruhlardan mi alacaklar yardimi. Yani sans oyunlari gibi, sans Tanri lutfu degildir. Aladdin'in lambadan cikan cinlerinden verilen seyler seyler gibidir. Basa bela olcak seylere yol acar ama Tanri verdi mi iyilikle lutufla verir ama Isa Mesih adina istenirse. Bunu denedik onayladik! 'Wish Master' filmi de ona ornektir yani cinlerin bu zamanda neler yapabilceklerine ornektir! . Gozunuzu acik Turklerim! 0 8 Yanıtla
  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement