Sancaktepe'de Kaybolan 6 Çocuğun Bulunması - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de Kaybolan 6 Çocuğun Bulunması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğünden detay Çocukların bulunduğu sahilden detay Çocukların sağlık kontrolünden geçirilmesi M.Ç'nin eniştesi Hüseyin Örenci'nin açıklamaları SAKARYA - İstanbul Sancaktepe'de dün öğle saatlerinden sonra haber alınamayan ve Sakarya'nın Karasu ilçesi sahilinde bulunan ikisi kız 6 çocuk, sağlık kontrolünden geçirildi.

12.06.2016 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğünden detay

Çocukların bulunduğu sahilden detay

Çocukların sağlık kontrolünden geçirilmesi

M.Ç'nin eniştesi Hüseyin Örenci'nin açıklamaları

SAKARYA - İstanbul Sancaktepe'de dün öğle saatlerinden sonra haber alınamayan ve Sakarya'nın Karasu ilçesi sahilinde bulunan ikisi kız 6 çocuk, sağlık kontrolünden geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Sancaktepe'de dün bir parkta buluştuğu tespit edilen ve öğle saatlerinden itibaren haber alınamayan, ailelerinin ihbarı üzerine polis ekiplerince başlatılan aramada Sakarya'nın Karasu ilçesinde oldukları tespit edilen ortaokul öğrencisi ikisi kız S.Y, B.K, A.K, M.Ç, A.K. ve B.İ.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Karasu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 6 çocuk, yeniden İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 6 çocuk, İstanbul'dan Karasu'ya gelecek ailelerine teslim edilecek.

"Tatil yapmak için evden ayrılmışlar"

Öğrencilerden M.Ç'nin eniştesi Hüseyin Örenci, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların şu anda evden kaçma değil, tatil yapmak amacıyla evden çıktıkları gibi bir durumun olduğunu, olumsuz bir haberin söz konusu olmadığını söyledi.

Kaybolduklarında çocuklarla görüşme imkanları olmadığını, telefonlarının kapalı olduğunu anlatan Örenci, "Yalnız evden çıkarlarken üzerlerine elbise, giysi filan almışlar. Okul çantalarına koyup daha sonra ortadan kaybolmuşlar." diye konuştu.

Dün Sancaktepe'de bir parkta buluşan ortaokul öğrencisi S.Y, B.K, A.K, M.Ç, A.K. ve B.İ.Y'den öğle saatlerinden itibaren haber alamayan aileleri, durumu polise bildirmiş, çocuklar için arama başlatılmıştı.

Kamera kayıtlarından çocukların Sultanbeyli'de otobüse binerek Karasu ilçesine geldiğini tespit eden İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, durumu ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerine bildirmiş, diğer ihbarları da değerlendiren polis ekipleri, 6 çocuğu Karasu sahilinde bulmuştu.

Sancaktepe\'de Kaybolan 6 Çocuğun Bulunması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Kaybolan 6 Çocuğun Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement