Sancaktepe'de Kaybolan 6 Çocuğun Bulunması - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de Kaybolan 6 Çocuğun Bulunması

İstanbul Sancaktepe'de önceki gün öğle saatlerinden sonra haber alınamayan ve Sakarya'nın Karasu ilçesi sahilinde bulunan 6 çocuk, ailelerine teslim edildi.

12.06.2016 02:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sancaktepe'de önceki gün öğle saatlerinden sonra haber alınamayan ve Sakarya'nın Karasu ilçesi sahilinde bulunan 6 çocuk, ailelerine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, Sancaktepe'de önceki gün bir parkta buluştuğu tespit edilen ve öğle saatlerinden itibaren haber alınamayan, ailelerinin ihbarı üzerine polis ekiplerince başlatılan aramada, Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ortaokul öğrencisi üçü kız S.Y, B.K, A.K, M.Ç, A.K. ve B.İ.Y'den ikisi dün ailelerine teslim edilmişti.

Birinci derece yakınları yolda olduğu için teslim edilemeyen 4 çocuk, bugün ilçeye gelen ailelerine teslim edildi.

Sancaktepe'de bir parkta buluşan ortaokul öğrencisi S.Y, B.K, A.K, M.Ç, A.K. ve B.İ.Y'den haber alamayan aileleri durumu polise bildirmiş, çocuklar için arama başlatılmıştı.

Kamera kayıtlarından çocukların Sultanbeyli'de otobüse binerek Sakarya'nın Karasu ilçesine geldiğini tespit eden İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, durumu ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerine bildirmiş, diğer ihbarları da değerlendiren polis ekipleri, 6 çocuğu Karasu sahilinde bulmuştu.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra Karasu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 6 çocuktan 2'si ailelerine teslim edilmiş, birinci derece yakınları yolda olan diğer çocukların ise daha sonra ailelerine teslim edileceği öğrenilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Kaybolan 6 Çocuğun Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement