Sancaktepe'de Tır Dehşeti 1 Ölü,6 Yaralı (3) - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de Tır Dehşeti 1 Ölü,6 Yaralı (3)

İstanbul Sancaktepe'de freni boşaldığı iddia edilen TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkarak 20'den fazla araca çarptı.

17.05.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sancaktepe'de freni boşaldığı iddia edilen TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkarak 20'den fazla araca çarptı. Kazada 1 kadın öldü, biri çocuk 6 kişi de yaralandı.

Kaza, Sancaktepe Yakacık Caddesi'nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Duran Çelik'in (35) kullandığı 34 BLD 83 plakalı TIR'ın freni boşalınca, araç kontrolden çıkarak yokuş aşağıya doğru hızlandı. Önünde bulunan otomobillere çarpa çarpa ilerleyen TIR, bir otomobili de altına alıp metrelerce sürükledikten sonra yol kenarındaki duvara çarparak durabildi.

BİRİ ÇOCUK 6 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan biri çocuk 6 kişiyi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalelerin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırdı.

1 KADIN ARAÇTA SIKIŞARAK CAN VERDİ

İtfaiye erleri ise çarpmanın etkisiyle TIR ile duvar arasında kalarak hurdaya dönen 34 GT 8249 plakalı aracın içerisinde sıkışan bir kadını yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından çıkardı. Ancak kadın tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden kadının üzerinden kimlik çıkmadığı belirtildi.

GÖRGÜ TANIKLARI: TIR'IN FRENİ BOŞALDI

Görgü tanıkları, kazaya freni boşalan TIR'ın neden olduğunu öne sürdü. Kazaya karışan bir aracın kadın sürücüsü ise büyük panik yaşadı.

YARALILARIN DURUMU İYİ..

Kazada beyin kanaması geçirdiği belirtilen 7 yaşındaki Mustafa Emin Erduran ile ağır yaralanan TIR sürücüsü Duran Çelik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan 2 yaralının hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Hafif yaralı 4 kişi ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza sonucu 20'den fazla araç hasar görürken, bunlardan birçoğu kullanılamaz hale geldi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Yolu yeniden açmak için çalışmalar devam ederken, kazaya karışan araçlar da çekicilerle olay yerinden kaldırıldı.

Öte yandan, kazada yaşanan can pazarını vatandaşlar üst geçitten ilgiyle izledi.

Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Tır Dehşeti 1 Ölü,6 Yaralı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement