Sancaktepe Halkına İki Dev Proje - Son Dakika
Yerel

Sancaktepe Halkına İki Dev Proje

Sancaktepe Halkına İki Dev Proje

Sancaktepe Belediyesi, iki dev projeye imza attı.

29.08.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe Belediyesi, iki dev projeye imza attı. Fehmi Yılmaz Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi'ni törenle Sancaktepelilerin hizmetine açtı.

Eğitim ve sağlık alanında büyük gelişmeler kaydeden Sancaktepe Belediyesi ilçeye kazandırdığı bilgi evleri ve aile sağlığı merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yapılan ve aynı zamanda giriş katı Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılacak Fehmi Yılmaz Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi törenle Sancaktepe halkının hizmetine açıldı. 29 Ağustos Cuma günü büyük bir coşku içinde gerçekleşen açılışa, Belediye Başkanı İsmail Erdem'in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kültür Müdürlüğüne Bağlı bilgi evleri halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan törende bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe halkına kalıcı iki eser daha kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek "Bugün Sancaktepemiz için 2 yeni projeyi daha hayata geçirmenin kıvancını ve mutluluğunu yaşıyoruz., Sancaktepe'nin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, şevkle ve inançla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururu sizlerle paylaşmak bize ayrı bir onur veriyor ki, bu duyguları kelimelerle ifade etmek yetersiz kalıyor" şeklinde konuştu.

Göreve geldikleri günden bu yana Sancaktepe İlçesine birçok eseri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Erdem, "Güzel ilçemiz Sancaktepe için yapmış olduğumuz bu yatırımlar, bizim 'İnsan odaklı', 'insana yatırım yapan' yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak ilçemizde yükseliyor. Özellikle son 5 yıldır nitelikli bir gelişim yaşıyoruz ve bu gelişime hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün ilçemizin hemen her mahallesinde çocuklarımız için Bilgi Evleri yükseliyor. Bu bilgi evlerinde yavrularımız, çağın gereksinimlerine uygun olanaklarla geleceğe hazırlanıyor. Aile Sağlığı Merkezlerimiz, sizlere nitelikli sağlık hizmetlerini ücretsiz ulaştırıyor. 5 yılda açılan nice okulumuz ve devam eden okul inşaatlarımızla, açılan büyük kültür merkezleri, spor kompleksleri, sosyal tesislerimizle, parklarımız, bahçelerimiz, prestij caddelerimiz ve yakın bir zamanda hizmete açılacak metromuzla, Sancaktepemiz, İstanbul'da bir yıldız gibi parlıyor" dedi.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ise İstanbul'un parlayan yıldızı Sancaktepe'ye iki kalıcı eser daha kazandırmanın vermiş olduğu mutluluğu dile getirerek, Fehmi Yılmaz Bilgi evi ve Aile Sağlığı merkezinin hizmete girmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ise yaptığı konuşmada hükümet olarak eğitime ve sağlığa verilen önemin çok daha fazla olduğunu belirttiği konuşmasında 2000 yılı ile 2014 yılarından rakamlar vererek izahlar getirdi. Konuşmaların ardından Başkan İsmail Erdem ve protokol, Fehmi Yılmaz Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi'ni gezen ve çocuklarla sohbet eden Başkanımız Erdem ve protokole bilgi evlerinde eğitim gören öğrenciler büyük ilgi gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sancaktepe Halkına İki Dev Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement