Sancaktepeliler, İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sancaktepeliler, İftar Sofrasında Buluştu

Sancaktepe Belediyesi, dev iftar sofrasında 5 bin vatandaşı buluşturdu.

28.06.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe Belediyesi, dev iftar sofrasında 5 bin vatandaşı buluşturdu. İftar programında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Binlerce vatandaşımızla aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Sancaktepe Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar organizasyonunu bu yıl Sancaktepe Meydanı'nda gerçekleştirdi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in yanı sıra ilçe protokolünden birçok kişinin bulunduğu iftar yemeğine, yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı. Başkan Erdem, iftar saati öncesi Sancaktepe Meydanı'na gelerek vatandaşların masalarını gezdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Erdem, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları kırmayarak vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. İftar saatini ilahiler dinleyerek bekleyen Sancaktepeli vatandaşlar, akşam ezanının okunmasıyla birlikte dua ederek oruçlarını açtılar.

"BİNLERCE VATANDAŞIMIZLA AYNI SOFRAYI PAYLAŞMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ"

Vatandaşlarla birlikte oruç açacak olmaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Bugün sivil toplum kuruluşlarımızla, şehit ve gazi ailelerimiz ve engelli vatandaşlarımızla birlikte aynı sofrayı paylaşacağız. Binlerce vatandaşımızla en büyük meydanımız olan Sancaktepe Meydanı'nda buluştuk. Cenab-ı Hakka sonsuz şükürler olsun. Binlerce vatandaşımızla aynı sofrayı paylaşıyoruz. Tabi şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve yakınlarını hiçbir zaman unutmuyoruz. Onlar bu vatana çok şey kattılar. Biz onlara çok şey borçluyuz. Bugün Ramazan dolayısıyla onlarla tekrar beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Sancaktepe'mizde bine yakın da engelli vatandaşımız var. Bugüne kadar onlarla her zaman hizmetten geri kalmadık. Bugün de bu iftar sofrası mutluluğunu engelli vatandaşlarımızla da birlikte yaşıyoruz. Diğer taraftan Sancaktepe'de 150 civarında da sivil toplum kuruluşumuz var. Onlarla da bugün bir araya geliyoruz. Yani Sancaktepe'nin kalbi bugün bu meydanda atıyor desek yeridir. Yiyenlere afiyet olsun diyoruz. Cenab-ı Hak bu bereketten bizleri yoksun bırakmasın" diye konuştu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmal Erdem'e düzenlenen organizasyon dolayısıyla teşekkür ettiğini belirten Mustafa Aldemir, "25 yıldır Sancaktepe'de yaşayan Ordulu bir vatandaşım. Buranın idaresinde de zaman zaman görev alıyoruz. Gerçekten başkanımız halkımızla 19 mahallemizi her anlamda buluşturuyor. Bu akşam da burada kent meydanında 81 ilin temsilcileri burada kendine yer buldu. Burada olmaktan da mutlu oluyorlar. Bunun için Belediye Başkanımız İsmail Erdem'e ve ekibine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sancaktepeliler, İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement