İtfaiyenin Suyu Bitince Sandalye Fabrikası Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

İtfaiyenin Suyu Bitince Sandalye Fabrikası Alev Alev Yandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir sandalye fabrikası alev alev yandı. Hamile bir işçi ve fabrika sahibi fenalık geçirdi.

25.05.2015 15:09  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki 2'nci Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Leta Sandalye fabrikasının depo bölümünde yangın çıktı.

İŞÇİLER TAHLİYE EDİLDİ

Hamzabey Mahallesi'nde 2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Leta sandalye fabrikasında işçilerin yemek molası sırasında depo kısmında yangın çıktı. İtfaiyeye haber verilirken, yangın sırasında yemekhanede olan fabrika işçileri hızla tahliye edildi. Tahliye edilen işçiler arasında yer alan hamile kadın Gülten Ş. dumandan etkilenerek fenalaştı. Rahatsızlanan kadın 112 ambulansıyla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

TAKVİYE EKİPLER İSTENDİ

İnegöl itfaiyesi dört bir yandan alevlere müdahale ederken, Bursa ve diğer ilçelerden takviye ekip istendi. Bursa, Yenişehir itfaiyeleri ile İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de söndürme çalışmalarına katıldı.

SU BİTİNCE KRİZ YAŞANDI

Yangın söndürme çalışmaları sırasında ekiplerin suyu bitince kriz yaşandı. İşçiler ve fabrika yetkilileri OSB'de yangın vanalarının yetersiz olması sebebiyle 2. OSB yönetimine tepki gösterdi. 25 bin metrekare kapalı alanda üretim yapılan fabrikanın deposundaki çıkan yangının hemen yanındaki fabrikaya sıçramaması için de ekipler büyük çaba sarf etti.

FABRİKA SAHİBİ FENALIK GEÇİRDİ

Yangını duyar duymaz gelen fabrika sahibi Levent Özcan fenalık geçirdi. Gözyaşlarını tutamayan Özcan'ı diğer fabrika sahipleri teskin etmeye çalıştı. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.



İtfaiyenin Suyu Bitince Sandalye Fabrikası Alev Alev Yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İtfaiyenin Suyu Bitince Sandalye Fabrikası Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cerrahh: TOMA olsa bitmezdi suyu :) 1 1 Yanıtla
  • akp zengini: Bu ne ilk ne son olacak beyzadeler biraz yatırım yapın birilerine zengin etmeden çok geçmiş olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement