Sandıklı'da 8 Kişilik Kadroya 181 Başvuru - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da 8 Kişilik Kadroya 181 Başvuru

Sandıklı\'da 8 Kişilik Kadroya 181 Başvuru

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde okullara alınacak 8 kişilik hizmetli kadrosu için 181 kişi başvurdu.

30.09.2016 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde okullara alınacak 8 kişilik hizmetli kadrosu için 181 kişi başvurdu.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Afyonkarahisar İl Müdürlüğü, Sandıklı ve Kızılören ilçelerinde okullarda görevlendirmek üzere geçici hizmetli alımı için duyuru yaptı. Sandıklı'daki 8 kişilik hizmetli kadrosu için 181 kişi, Kızılören'deki 5 kişilik geçici hizmetli kadrosuna 35 kişi başvurdu. Alınacak işçiler için İŞKUR İl Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından mülakat yapıldı. İşe alımda şehit ve gazi yakınları ile yaşlılara öncelik tanınacağı bildirilirken, mülakat sonuçlarının gelecek hafta açıklanacağı duyuruldu.

Başvuru sayısını mülakat sırasında öğrenen işsiz 44 yaşındaki Kadir Ünal, "Kaç kişi başvurmuş bilgim yoktu ama 8 kişi alacaklarını biliyorum. Bir umut biz de başvurduk" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da 8 Kişilik Kadroya 181 Başvuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    08:28 Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Çavdarhisar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Abdullah Gedik başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda, 2024 yılında yapılması planlanan köylerin altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve köylerin diğer ihtiyaçlarının da bütçe imkanları dahilinde karşılanacağı belirtildi.

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu madde ele geçirildi
    08:27 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu madde ele geçirildi

    Kütahya'nın Fatih Mahallesi'nde Motosikletli Polis Timleri tarafından yapılan çalışmalarda, O.A. isimli şahsın üst aramasında 1,57 gram esrar, 1 adet kurusıkı tabanca ve 6 adet fişek bulundu. Gözaltına alınan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

  • AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz
    08:20 AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz

    AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye ile olumlu bir ilişki kurmak istediklerini ve aşamalı, orantılı ve geri dönebilir bir yaklaşım temelinde çalışmak istediklerini belirtti. Michel ayrıca AB liderlerinin İran'a yönelik yeni yaptırımlar uygulama konusunda anlaştığını ve Ukrayna'ya destek konusunda hemfikir olduklarını ifade etti.

  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangın kontrol altında
    08:16 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangın kontrol altında

    İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik fabrikasına da sıçradı. Yangın, 3 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Her iki fabrikada da soğutma çalışmaları devam ediyor.

  • İzmir Çiğli'de Metal Kaplama ve Plastik Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    08:16 İzmir Çiğli'de Metal Kaplama ve Plastik Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik fabrikasına da sıçradı. Yangın, yaklaşık 3 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Her iki fabrikada da soğutma çalışmaları devam ediyor. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

  • İzmir Çiğli'deki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı
    07:59 İzmir Çiğli'deki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

    İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki metal kaplama ve plastik fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışması sonucunda kontrol altına alındı. Yangın sırasında bölgeye sağlık, polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrikalardaki soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

  • Tokat Belediyesi Depremlerin Ardından Vatandaşlara Çorba Dağıttı
    07:58 Tokat Belediyesi Depremlerin Ardından Vatandaşlara Çorba Dağıttı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 ve 4,1 şiddetindeki depremlerin ardından Tokat Belediyesi, sabah saatlerinde vatandaşlara çorba dağıttı. Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, depremin ardından Vali Numan Hatipoğlu ile toplantı yaptıklarını ve kriz masasının oluşturulduğunu belirtti. Sabah saatlerinden itibaren ise 2 mobil ikram aracıyla vatandaşlara çorba ve ekmek dağıtıldı.

  • Milas'ta orman yangını
    07:52 Milas'ta orman yangını

    Muğla'nın Milas ilçesinde gece saatlerinde otluk ve makilik alanda başlayan yangın ormana sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor
    07:43 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.


Advertisement