Evden 10 Kamyon Çöp Çıktı - Son Dakika
Güncel

Evden 10 Kamyon Çöp Çıktı

Evden 10 Kamyon Çöp Çıktı

Sandıklı'da Şevket Gümüşay'a ait tek katlı bir ev ile evin çevresinden 10 kamyon evsel atık ile karton kutu, teneke gibi maddelerden oluşan çöpleri toplayarak imha etti.

28.08.2014 15:25  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı Belediyesi temizlik ekipleri, Ece Mahallesi'nde bulunan Şevket Gümüşay'a ait tek katlı bir ev ile evin çevresinden yaklaşık 10 kamyon evsel atık ile karton kutu, teneke gibi maddelerden oluşan çöpleri toplayarak imha etti. Geri dönüşüm için satmak amacıyla toplandığı belirtilen ve her yıl belediye tarafından benzer şekilde kaldırılan çöpler için Sandıklı Belediye Meclisi karar çıkardı.

Belediye, çöplerin temizlenmesi için evsahibi Şevket Gümüşay'a 7 günlük süre tanıdı. Evsahiplerinin belediyenin kararına uymaması üzerine, Sandıklı Belediyesi Temizlik İşleri ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri devreye girerek ev ile çevresinden kamyonlarca çöp topladı. İş makinelerinin de kullanıldığı çalışmanın ardından toplanan çöpler, çöp kamyonları ile şehirden uzaklaştırılarak imha edildi. Ardından boşaltılan ev görevlilerce ilaçlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evden 10 Kamyon Çöp Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement