Sandıklı'da "Bana 30 Dakika Borç Verir Misin?" Projesi - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'da "Bana 30 Dakika Borç Verir Misin?" Projesi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde "Bana 30 dakika borç verir misin?

03.04.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde "Bana 30 dakika borç verir misin?" projesi başlatıldı.

Proje Kaymakam Faik Arıcan başkanlığında Mehmet Akif Ersoy Okulunda başladı. Projeyle ailelerin ve velilerin çocukları ile daha çok zaman geçirmeleri amaçlanıyor.

Arıcan, Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Okul Müdürü Ali Aktaş ile birlikte projeyi, öğrencileri okuldan almak için okula gelen velilere tanıttı. Tanıtım sonrası velilere proje ile ilgili bilgiler içeren broşürler verdi. Proje tanıtımına katılan palyaçolarda tanıtıma renk kattı.

"Bana 30 dakika borç verir misin?"  Projesini ilçe okullarında uygulamaya başladıklarını belirten Arıcan, "Bizim bu proje ile ilgili hedef kitlemiz velilerimiz. Biliyoruz ki anne ve babalar belki de çok istemelerine rağmen çocuklarıyla fazla vakit geçiremiyorlar. Ama çocuklar bizim en değerli varlıklarımız. Onları en iyi şekilde yetiştirmek bizim görevimiz" dedi.

O nedenle de bunu bir proje haline getirdiklerini ifade eden Arıcan, "Mehmet Akif Ersoy İlkokulumuzda da bunun başlangıcını yaptık. Anne ve babalarımıza broşürlerimizi ve afişlerimizi dağıttık ve onları bu konuda bilgilendirdik" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sandıklı'da 'Bana 30 Dakika Borç Verir Misin?' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement