Sandıklı'da Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'da Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu

Sandıklı\'da Kur\'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde cami personeline yönelik ikinci kez düzenlenen Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu’na katılan görevlilere belgeleri teslim edildi.

28.02.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde cami personeline yönelik ikinci kez düzenlenen Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu'na katılan görevlilere belgeleri teslim edildi.

15 Aralık 2014 ile 19 Şubat 2015 tarihleri arasında Sandıklı Müftülüğü'ne bağlı olarak gerçekleşen kursların ikincisi tamamlandı. Törende konuşan Sandıklı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, kurslarla personelin bilgi ve becerilerinin gelişimine katkı sağlayarak, görevde verimliliğin artırılmasını amaçladıklarını söyledi. Çalışkan, "Bütün görevlilerimizin bu tür kurslara katılması sağlanacak. İlçemizde düzenlenen yüz yüze vaaz kurslarında da ciddi başarı sağladık" dedi.

Müftü Çalışkan, yüz yüze vaaz yapılan camilerin sayısının artırılarak cemaate daha faydalı olduğunu anlattı. Çalışkan, görevlilere yönelik ezan ve makam kursları çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandıklı'da Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement