Sandıklı'da Ramazan - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'da Ramazan

Sandıklı\'da Ramazan

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ramazan ayı içinde geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu hafta Şirinevler Mahellesi'nde yedi.

13.07.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ramazan ayı içinde geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu hafta Şirinevler Mahellesi'nde yedi.

Şirinevler Mahallesinde orucunu yine rastgele bir evde açan Başkan Çöl, bu ziyaretlerin Ramazan ayının son gününe kadar süreceğini belirtti. Çöl, "Bilindiği gibi Belediyemiz Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sandıklı Belediyesi Düğün Salonunda İftar çadırı açılması suretiyle vatandaşlarımıza sıcak bir ortamda iftar yapmalarını sağlanmıştır. Ayrıca her gün evinden çıkamayan yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza evlerine kadar gidilerek iftar yemeği verilmekte. Bununla beraber artık her hafta değişik bir mahallede rastgele bir evde iftar sofrasına konuk olarak vatandaşlarımızın dertlerine ve sıkıntılarına bir çözüm bulmak adına böyle bir organizasyon yapmış bulunuyoruz" dedi.

Teravi namazı sonrası mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bilikte çay içip sohbet eden Başkan Çöl'e mahalleliler, "Daha önce hiç bir Belediye Başkanı mahallemize gelip bizlerle çay içip sohbet etmedi. Yapmış olduğunuz bu ziyaretler mahalle sakinleri olarak bizleri çok memnun etti. Sandıklı halkının sizi seçmiş olmasının tesadüf olmadığı bir kere daha anlaşıldı" dediler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandıklı'da Ramazan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement