Sandıklı'da Sahte Döviz Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da Sahte Döviz Operasyonu

Sandıklı\'da Sahte Döviz Operasyonu

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde, çok miktarda sahte İsviçre Frangı ile sahte eski Alman Mark’ı banknotu ebatında kesilmiş sarı kağıtlar, esrar maddesi, ruhsatsız av tüfeği ve fişek ele geçirildi.

11.11.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde, çok miktarda sahte İsviçre Frangı ile sahte eski Alman Mark'ı banknotu ebatında kesilmiş sarı kağıtlar, esrar maddesi, ruhsatsız av tüfeği ve fişek ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 2 kişi çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ece Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde şüphe üzerine, içinde 3 erkek ve 1 kadının bulunduğu 20 AR 868 plakalı otomobili durdurdular. Yapılan incelemede, araçta bulunan H.A ve A.A.Ö isimli şahısların, Sandıklı'da 5 ayrı Frank dolandırıcılığı olayının firari şüphelisi olarak arandıklarının anlaşıldı. Gözaltına alınan şahıslar, şikayetçi Ö.E tarafından da teşhis edildi. Araçta yapılan aramalarda ise, çok miktarda sahte İsviçre Frang'ı, sahte eski Alman Mark'ı banknotu ebatında kesilmiş sarı kağıtlar ile bir miktar esrar maddesi, ruhsatsız av tüfeği bu silaha ait ait fişekler ele geçirildi.

Şüpheliler H.A ile A.A.Ö, yapılan işlemlerin ardından Sandıklı Cumhuriyet Savcılığına çıkarıldı. Buradan, tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak Sandıklı Kapalı Ceza Evine konuldular.

Araçta yakalanan diğer 2 kişi ise serbest bırakılırken, şüphelilerin, "Elimizde eski Alman Markı var, Almanya'dan bozdurmadan getirdik, bunun yarı fiyatına size satalım" diye vatandaşları kandırdıkları öğrenildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Sahte Döviz Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement